Inscripcions

En aquest apartat trobareu els diferents preus segons si sou persones federades o no, i la manera com inscriure-us.

Les inscripcions i pagaments del Campionat de Catalunya de Relleus 2022 es farà mitjançant els Clubs a través del formulari que trobareu a continuació (els Clubs també heu rebut un mail amb aquest formulari). Les instruccions per omplir-lo es troben dins el document. No es podran fer inscripcions individualment a la cursa de relleus. El termini d’inscripcions finalitza el diumenge 17 d’abril a les 12 de la nit. Passat aquest dia no es podran afegir ni fer modificacions als equips.

Les inscripcions i pagaments de les categories populars es tramitaran a través de la web de la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya (FCOC) orientacio.cat. El termini d’inscripcions sense recàrrec finalitza el dijous 21 d’abril a les 12 de la nit. Es podran fer inscripcions el mateix dia de la cursa amb el recàrrec corresponent i fins a esgotar els mapes sobrants disponibles.

PREU CURSES

Tots els competidors hauran de tenir l’assegurança CATALUNYA ORIENTACIÓ de la FCOC o bé tenir la llicència federativa de la FEDO en qualsevol de les seves modalitats. Els qui no disposin de cap d’aquestes assegurances/llicències hauran de treure’s una llicència temporal per poder participar en la competició.
IMPORTANT!: Els federats FEEC també hauran de tramitar una llicència temporal. El motiu és que aquest 2022 continua NO havent-hi conveni entre FEEC-FCOC.

LLOGUER SPORTIDENT

Totes les categories correran obligatòriament amb el sistema electrònic SportIdent. Si no se’n disposa, es pot sol·licitar de llogar-lo al fer la inscripció o el mateix dia de la cursa. També hi ha l’opció de comprar-lo el mateix dia. 

Els preus de compra i lloguer són els que marca la FCOC i la disponibilitat dels diferents models no depèn del club organitzador.

El preu de lloguer és de 5€ excepte les categories OPEN (circuit vermell 3€ i circuits taronja i groc gratuïts). En tots els casos caldrà deixar el DNI com a fiança.

Termes legals

Les persones competidores participen en les proves sota la seva responsabilitat, però emparats obligatòriament per una assegurança mèdica. Les persones competidores o participants que no disposin de llicència federativa  anual, hauran de contractar una assegurança temporal, vàlida per un període tancat de temps.

Igualment, la persona competidora o participant accepta els termes legals establerts a la pàgina d’inscripcions de la FCOC.