L’Escoleta del COB

L’Escoleta d’orientació és un projecte pensat i ideat pel COB. S’ofereix a nens i nenes amb edats compreses entre 6 i 16 anys, els quals vulguin conèixer i aprendre l’esport d’orientació. 

Inscripcions curs 2020/21

Heu d’omplir el formulari que teniu a continuació.

Si teniu algun dubte podeu contactar amb nosaltres a escoletacob@gmail.com

Lloc i horari

El lloc d’entrenament variarà a cada sessió per visitar diferents mapes, sempre tenint en compte que les zones seran sempre al Berguedà.

Horari: de 10 a 12 del matí, dos dissabtes al mes.

Preus

Matricula: 25€ (inclou samarreta del COB)

La quota mensual (9 quotes de octubre a juny ) és de:

  • 18 €
  • 12 € el segon germà
  • 6 € el tercer germà

que es cobraran per rebut bancari a finals de cada mes.

Informació bàsica

  • Són activitat extraescolars que es realitzen cada 15 dies, els dissabtes al matí.
  • Matrícula de noves inscripcions: 25€ (només es paga la primera vegada que es comença l’activitat).
  • Per gaudir de les activitats de l’Escoleta cal:
    • Ser soci/sòcia del COB.
    • Estar federat/federada a la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya (FCOC) per garantir la cobertura davant de qualsevol accident (el COB  fa la gestió de la tramitació de la llicència federativa). L’assegurança també cobreix totes les curses d’orientació que pugui fer fora de l’extraescolar.

Objectius de l’Escoleta

El COB vol potenciar el futur de l’orientació esportiva oferint un programa d’activitats extraescolars. Un treball de formació i aprenentatge que comença amb els petits de casa i segueix amb els i les joves.

L’objectiu principal de les activitats és treballar l’orientació esportiva ajustant-nos a les necessitats i capacitats de cada edat, i transmetre alhora els valors que caracteritzen aquest esport.

L’Escoleta del COB aposta per l’aprenentatge i la pràctica de l’orientació esportiva, el joc, el treball de l’agilitat i la coordinació, la introducció a les curses i el foment dels valors.