Cursa popular

Aquesta serà una cursa paral·lela al Campionat de Catalunya de Relleus Mixtes, tot i que es durà a terme en el mateix terreny.

A la informació general hi podeu trobar alguna informació que us pot servir d’ajuda.

Paral·lelament al Campionat de Relleus Mixtes es disputarà una Cursa Popular en el mateix lloc. Tant l’aparcament com el Centre de Competició seran els mateixos.

Així, el mapa utilitzat també serà el mateix. Si voleu tenir informació sobre el mapa mireu l’apartat del Campionat de Catalunya de Relleus.

Es podrà escollir dos circuits:

  • Vermell (Llarg): 2,9 km lineals i 20 fites
  • Blau (Curt): 1,8 km lineals i 18 fites

Les sortides en aquestes categories s’iniciaran a les 11:00. No es programaran hores de sortida pels participants en aquesta cursa, sinó que s’aplicarà el sistema de “base Start” que permetrà sortir a l’hora que es vulgui fins a les 11:45 h que serà l’hora de tancament.

Important! La Cursa Popular i Campionat de Catalunya de Relleus Mixtes compartiran terreny a l’hora i és per això que els corredors de la Popular tenen l’obligació de donar prioritat en l’accés a les fites als corredors que estan competint en el Campionat.

Per participar en la Cursa Popular caldrà disposar de pinça Sportident. Si no se’n disposa, a l’hora de fer la inscripció caldrà indicar-ho en el formulari i recollir-lo el mateix dia de la cursa gratuïtament. Per a poder agafar l’sportident s’haurà de deixar el DNI com a fiança (o bé l’import del seu preu de compra).

Les inscripcions sense recàrrec finalitzen el dimarts 19 de març. Un cop passat aquesta data es podran fer inscripcions amb recàrrec i també el mateix dia de la cursa, sempre que quedin mapes disponibles. Per fer la inscripció a la Cursa Popular aneu a l’apartat d’inscripcions, on podreu veure els preus i els enllaços per a poder fer-la.