Informació general

Per a informació específica de cada cursa, veure el seu apartat

Desenvolupament de la jornada

Dissabte 23 de març, el Club Orientació Berguedà organitzem dos Campionats de Catalunya a Prats de Lluçanès.

Al migdia, al centre del poble, hi haurà el Campionat de Catalunya de Relleus Mixtes, on podrà participar tothom qui vulgui, però només puntuaran per a la Copa Catalana els Clubs que tinguin tots els participants federats a la FCOC.

Paral·lelament als relleus mixtes, i una estona abans, hi haurà una cursa popular per qui no vulgui competir (o no tingui equip) als relleus.

A la tarda/vespre, als afores de Prats de Llucànès, hi haurà el Campionat de Catalunya Nocturn, on només podrà participar tothom qui ho desitgi però dins les categories oficials del campionat.

Aparcament i pernoctació autocaravanes

Per tots aquells que vingueu a les curses amb autocaravana o furgoneta càmper, Prats de Lluçanès disposa d’una àrea d’autocaravanes.

A l’aparcament on hi haurà el Centre de Competició del Campionat de Catalunya Nocturn, però, també s’hi podrà fer nit, però només la nit del 23 al 24, o sigui, la nit de després de la cursa nocturna. En cap cas s’hi podrà fer nit del 22 al 23.

Sistema de cronometratge

Totes les curses sean cronometrades per mitjà del sistema sportident. El sistema AIR estarà activat.

Si no en disposeu l’haureu de sol·licitar en el moment de formalitzar la inscripció i abonar l’import corresponent.

Per a la cursa popular el lloguer de l’sportident és gratuït.

Premis

Hi haurà premis per als tres primers classificats de cada categoria al Campionat de Catalunya de Relleus Mixtes i al Campionat de Catalunya Nocturn.

La cursa popular no tindrà entrega de premis.

Serveis

 • Hi haurà avituallament líquid i sòlid al final de cada cursa. Cada participant haurà d’utilitzar el seu got per beure o utilitzar els càntirs de l’organització.
 • Ambulància.
 • WC.
 • Guarderia en el Campionat de Catalunya Nocturn (cal inscriure’s prèviament en el següent FORMULARI, per tal de tenir una previsió).

Organigrama organització

 • Director de cursa: Marc Ballabriga
 • Traçats Camp Cat Relleus Mixtes: Pau Llorens
 • Traçats Camp Cat Nocturn: Pol Ràfols
 • Responsable Sportident: Ramon Aubets
 • Responsable d’inscripcions: Salut Masip
 • Responsable de fiters: Anna Garriga
 • Responsable de sortides: Àlex Dalmases

Seguretat

Tot i que l’orientació no és una activitat de risc, en ser una activitat esportiva en un terreny de muntanya pot causar lesions físiques en principi poc greus. És important llegir tota la informació tècnica de la cursa, ja que si hi ha un risc específic al terreny es detalla en aquell apartat.

El Club d’Orientació Berguedà ha elaborat un pla d’emergències específic per poder donar resposta ràpida a possible evacuacions de persones que pateixin algun tipus de lesió o qualsevol altra emergència mèdica durant la competició.

En cas d’accident en cursa la persona participant haurà de fer el possible per poder donar l’alerta a qualsevol persona que es trobi al terreny, intentar arribar pels seus propis medis al centre de competició o trucar (en el cas de portar telèfon mòbil) al número 659134887 (David Tarrés).

Hi haurà una ambulància al centre de Competició en cadascuna de les curses.