Dos Dies del Berguedà

Dos Dies del Berguedà és un cap de setmana ple d’orientació que organitza el COB, des de l’any 2010 i fins al 2013 amb l’ajuda d’un altre club, i de manera autònoma a partir del 2014.

Edicions passades

Normalment són dues curses, una en format de Llarga Distància i l’altre en format de Mitja Distància, tot i que en algunes edicions s’han fet curses en format Esprint. Totes les curses dels Dos Dies del Berguedà acostumen a puntuar per a la Copa Catalana de curses d’orientació de la FCOC. A més, algunes d’elles han sigut Campionats de Catalunya en les seves diferents modalitats. Igualment, en totes les curses, a part de les categories oficials, també hi ha categories de promoció o populars.

A continuació teniu totes les edicions dels Dos Dies del Berguedà:

  • 2010 – Capolat (coorganizació amb Farra-O)
  • 2011 – Vallcebre i Saldes (coorganització amb Badalona-O)
  • 2012 – Capolat (coorganització amb Farra-O)
  • 2013 – Espinalbet i Taravil (coorganització amb Farra-O)
  • 2014 – Vallcebre
  • 2015 – Malanyeu
  • 2016 – Sant Marc i Cal Rosal
  • 2017 – Sant Marc i Taravil

Edició 2018

L’edició del 2018 serà la novena dels Dos Dies del Berguedà. Aquesta serà una edició especial, doncs el cap de setmana constarà de tres curses, dues de les quals seran campionats de Catalunya.

Les curses del dissabte es desenvoluparan al terme municipal de Cercs, a Sant Corneli, en un mapa acabat de sortir del forn que segur que us encantarà. La cursa del diumenge, tot i que el mapa serà en part el mateix, es desenvoluparà també pel terme municipal de Guardiola de Berguedà.

El dissabte dia 3 al matí hi haurà el Campionat de Catalunya de Relleus Mixtes Esprint, el què es coneix com a “Mixed Sprint Relay”.

A la tarda/vespre es donarà el tret de sortida del Campionat de Catalunya Nocturn. Per als més joves la sortida serà quan encara no sigui fosc.

L’endemà diumenge dia 4 podreu gaudir d’una cursa de Mitja Distància als boscos de Sant Corneli, amb sortida des de El Jou.

En totes tres curses hi hauran categories populars aptes per tothom.