Copa Catalana Mitja Distància

Es durà a terme el dissabte 19 de novembre al matí, amb categories populars (circuit GROC, TARONJA i VERMELL).

Sortida i arribada

La SORTIDA 1 es troba a  1700 m, que són uns 25 minuts caminant des del Centre de Competició. Trotant són 12 minuts aproximadament. Hi haurà aigua en garrafes per avituallar-se.

La SORTIDA 2 es troba a 600 m del Centre de Competició. Hi haurà aigua en garrafes per avituallar-se.

Qui vulgui podrà deixar la jaqueta i/o el got a la mateixa sortida i en acabar ho baixarem al Centre de Competició.

L’ARRIBADA es troba a 350 m del Centre de Competició, a uns 5 minuts caminant.

Recordeu que s’ha de passar pel Centre de Competició per descarregar l’sportident (xip electrònic) i, si voleu, avituallar-vos.

Mapa i terreny

Cal Companyó és un mapa cartografiat segons la normativa ISOM 2017 pel búlgar Dian Bonev durant la primavera del 2021. Aquest mapa s’ajunta amb el mapa ja existent de Els Plans de Rotllan, cartografiat per Edu Vizcaya i Pau Curriu l’any 2010. Una part d’aquest mapa ha estat cartografiat de nou, i l’altra s’ha adaptat a la ISOM 2017.

El conjunt del mapa té una grandària d’uns 6,5 km2.

El terreny és molt variat. Hi trobem prats de pastura, molt bosc (la majoria blanc), xaragalls de totes mides, zones amb moltes pedres, rierols, grans tal·lussos i una bona xarxa de camins. Tot això combinat amb uns desnivells mitjans/alts.

A la dreta, el mapa que es va estrenar en els 2DB21.

A sota, mostres del mapa de Cal Companyó i Els Plans de Rotllan.

Distàncies i desnivells

Notes de la traçadora

Aquesta Mitja Distància serà una cursa dura, ja que és un terreny amb molt desnivell i és per això que cal una bona condició física, però també tècnica, donat que hi ha molts controls al terreny i caldrà anar alerta. La concentració serà important així com assegurar-nos que estem en la fita que toca. Cal utilitzar la descripció de controls!

Pel que fa a la vegetació, val a dir que és en general bona, també a les zones verdes que són en la gran majoria boixedes sense fulla.

A la zona per on transcórrer la cursa de Mitja Distància podeu trobar alguns prebalisats de la cursa de l’endemà, alguns d’ells bastant a prop. No us confongueu!

Ampa Gil

Jurat tècnic

  • Controlador FCOC:
  • Participant de la categoria Èlit: Marc Serrallonga
  • Participant d’una altra categoria oficial: Rosa Maria Sanjaume
  • Representant del club: Anna Garriga