INSCRIPCIONS

En aquest apartat trobareu els diferents preus segons si sou persones federades o no, i la manera com inscriure-us.

Ja estan obertes les inscripcions per a les dues curses. A sota dels preus teniu els enllaços. El termini d’inscripcions sense recàrrec finalitza l’11 de novembre de 2023. 

No es podran fer inscripcions del 12 al 17 de novembre. Només s’acceptaran inscripcions el mateix dia de la cursa, amb el recàrrec corresponent i fins a esgotar els mapes sobrants disponibles.

PREU CURSES

Aquests preus són per cadascuna de les curses oficials; o sigui, el Campionat de Catalunya Esprint del dissabte (2 curses) i la cursa de Mitja Distància del diumenge.
Totes  les persones competidores hauran de tenir la llicència federativa de la FCOC o bé tenir la llicència federativa de la FEDO en qualsevol de les seves modalitats. Els qui no disposin de cap d’aquestes llicències hauran de treure’s una llicència temporal per poder participar en la competició.
IMPORTANT!: Les persones federades per la FEEC també hauran de tramitar una llicència temporal. El motiu és que des del 2018 continua NO havent-hi conveni entre FEEC-FCOC.

LLOGUER SPORTIDENT

Totes les categories correran obligatòriament amb el sistema electrònic SportIdent. Si no se’n disposa, es pot sol·licitar de llogar-lo al fer la inscripció o el mateix dia de la cursa. També hi ha l’opció de comprar-lo el mateix dia. 

Els preus de compra i lloguer són els que marca la FCOC i la disponibilitat dels diferents models no depèn del club organitzador.

El preu de lloguer és de 5€ excepte les categories OPEN (circuit vermell 3€ i circuits taronja i groc gratuïts). En tots els casos caldrà deixar el DNI com a fiança.

Termes legals

Les persones competidores participen en les proves sota la seva responsabilitat, però emparats obligatòriament per una assegurança mèdica. Les persones competidores o participants que no disposin de llicència federativa  anual, hauran de contractar una assegurança temporal, vàlida per un període tancat de temps.

Igualment, la persona competidora o participant accepta els termes legals establerts a la pàgina d’inscripcions de la FCOC.