INSCRIPCIONS

En aquest apartat trobareu els diferents preus segons si sou persones federades o no, i la manera com inscriure-us.

Les inscripcions i pagaments es tramitarán a través de la web de la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya (FCOC) orientacio.cat. El termini d’inscripcions sense recàrrec finalitza el divendres 29 d’octubre a les 12 de la nit. 

No es podran fer inscripcions del dissabte 30 d’octubre a divendres 5 de novembre. Només s’acceptaran inscripcions el mateix dia de la cursa, amb el recàrrec corresponent i fins a esgotar els mapes sobrants disponibles.

PREU CURSES

Aquests preus són per cadascuna de les curses oficials, o sigui, la cursa de Mitja Distància del dissabte i la cursa d’Ultrallarga Distància del diumenge.
Les inscripcions dels MICROSPRINTS del dissabte a la tarda també es realitzaran a través de la web FCOC.
Els preus són per tots els Microsprints.
  • Preu anticipat de persones federades: 5€
  • Preu anticipat de persones no federades: 5€
  • Preu anticipat de persones residents a Guardiola de Berguedà*: 0€
  • Preu el mateix dia de persones federades: 10€
  • Preu el mateix dia de persones no federades: 5€
  • Preu el mateix dia de persones residents a Guardiola de Berguedà: 0€

* Els residents a Guardiola de Berguedà es podran apuntar a l’Ajuntament de Guardiola fins dijous 4 de novembre.

Totes les persones que s’apuntin anticipadament a les tres curses (Mitja, Microsprints i Ultrallarga)  rebran aquest obsequi per part de l’organització: un porta vambes.
Totes  les persones competidores hauran de tenir la llicència federativa de la FCOC o bé tenir la llicència federativa de la FEDO en qualsevol de les seves modalitats. Els qui no disposin de cap d’aquestes llicències hauran de treure’s una llicència temporal per poder participar en la competició.
IMPORTANT!: Les persones federades per la FEEC també hauran de tramitar una llicència temporal. El motiu és que des del 2018 continua NO havent-hi conveni entre FEEC-FCOC.

LLOGUER SPORTIDENT

Totes les categories correran obligatòriament amb el sistema electrònic SportIdent. Si no se’n disposa, es pot sol·licitar de llogar-lo al fer la inscripció o el mateix dia de la cursa. També hi ha l’opció de comprar-lo el mateix dia. 

Els preus de compra i lloguer són els que marca la FCOC i la disponibilitat dels diferents models no depèn del club organitzador.

El preu de lloguer és de 5€ excepte les categories OPEN (circuit vermell 3€ i circuits taronja i groc gratuïts). En tots els casos caldrà deixar el DNI com a fiança.

Termes legals

Les persones competidores participen en les proves sota la seva responsabilitat, però emparats obligatòriament per una assegurança mèdica. Les persones competidores o participants que no disposin de llicència federativa  anual, hauran de contractar una assegurança temporal, vàlida per un període tancat de temps.

Igualment, la persona competidora o participant accepta els termes legals establerts a la pàgina d’inscripcions de la FCOC.