INSCRIPCIONS

En aquest apartat trobareu els diferents preus segons si esteu federats o no, i la manera com inscriure-us.

Les inscripcions i pagaments es tramitarán a través de la web de la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya (FCOC) orientacio.cat. El termini d’inscripcions sense recàrrec finalitza el dilluns 9 de novembre a les 12 de la nit. 

No es podran fer inscripcions del dimarts 10 de novembre a divendres 13 de novembre. Només s’acceptaran inscripcions el mateix dia de la cursa, amb el recàrrec corresponent.

PREU CURSES

Els preus són per cursa.
Tots els competidors hauran de tenir l’assegurança CATALUNYA ORIENTACIÓ de la FCOC o bé tenir la llicència federativa de la FEDO en qualsevol de les seves modalitats. Els qui no disposin de cap d’aquestes assegurances/llicències hauran de treure’s una llicència temporal per poder participar en la competició.
IMPORTANT!: Els federats FEEC també hauran de tramitar una llicència temporal. El motiu és que des del 2018 continua NO havent-hi conveni entre FEEC-FCOC.

LLOGUER SPORTIDENT

Totes les categories correran obligatòriament amb el sistema electrònic SportIdent. Si no se’n disposa, es pot sol·licitar de llogar-lo al fer la inscripció o el mateix dia de la cursa. També hi ha l’opció de comprar-lo el mateix dia. 

Els preus de compra i lloguer són els que marca la FCOC i la disponibilitat dels diferents models no depèn del club organitzador.

El preu de lloguer és de 5€ excepte les categories OPEN (circuits vermell, taronja i groc) a les que se’ls deixa gratuïtament. En tots els casos caldrà deixar el DNI com a fiança.