Informació general

Per a informació específica de cada cursa, veure els diferents apartats que trobareu a la dreta de la pantalla.

Últimes informacions

 • Per accedir a l’aparcament per vehicles i furgonetes s’ha de travessar una carretera. Si bé que en aquesta carretera no hi passen gaires vehicles, sí que ho fan a una velocitat elevada. Tindrem personal de l’organització per creuar, i també estarà senyalitzat per tal que els vehicles prenguin consciència. Tot i això, demanem MÀXIMA PRECAUCIÓ en travessar la carretera, sobretot els menors.
 • El Centre de Competició és un camp de futbol d’herba. En principi la previsió pel cap de setmana ja no és de pluja. Si voleu, però, els clubs podeu portar tendes per plantar-les.

Hores de Sortida

En el següent enllaç hi teniu les hores de sortida dels dos dies.

Us recordem que els circuits de promoció (Vermell, Taronja i Groc) no teniu hora de sortida assignada. Podeu anar cap a la sortida a l’hora que vulgueu.

Centre de competició

El Centre de Competició pels dos dies serà al Càmping Espelt, que es troba a la carretera que va entre Guardiola de Berguedà i La Pobla de Lillet (B-402) en el quilòmetre 4,3.

Aparcament

En el següent mapa podeu veure les ubicacions. Hi ha quatre llocs on aparcar:

 1. A la teva parcel·la si estàs instal·lat al càmping.
 2. A l’aparcament que hi ha dins del càmping a l’entrada (reservat per a l’organització).
 3. Abans d’entrar al càmping, al costat de la carretera i a 300 m del centre de competició (aparcament d’autocaravanes).
 4. L’aparcament per a turismes i furgonetes és al mateix punt d’entrada del càmping a la dreta abans de travessar la carretera, estarà indicat i hi haurà personal del club.

L’horari del pàrquing de turismes i furgonetes és entre les 8 del matí i les 8 del vespre, NO ÉS PERMÈS PERNOCTAR-HI.

Només es deixarà passar amb cotxe fins al càmping als que hi tinguin reserva o si cal per descarregar la canalla i tot així la distància al CC només són 250 metres.

Les autocaravanes i furgonetes que no vulguin instal·lar-se al càmping poden fer-ho als llocs habilitats als municipis de Guardiola de Berguedà o la Pobla de Lillet.

Premis

Hi haurà premis a les 3 primeres persones classificades de totes les categories del global dels 2 Dies del Berguedà 2022. Els premis, que entregarem el diumenge a 2/4 de 2,  consistiran en productes alimentaris del Berguedà.

Seguidament, hi haurà sorteig de patrimoni històric i cultural del Berguedà.

Serveis

 • Avituallaments: hi haurà aigua a les sortides (els dos dies), aigua durant la cursa de Llarga Distància, i aigua i fruita en finalitzar les curses (CAL QUE TOTHOM PORTI UN GOT O L’ESTRI QUE CONSIDERI ADIENT).
 • Hi haurà servei de guarderia (els dos dies) a càrrec de Xalem.
 • Ambulància (els dos dies).
 • WC i dutxes a les instal·lacions del càmping (amb bany adaptat PMR).
 • El càmping disposa de bar i restaurant obert els caps de setmana.

Seguretat

Tot i que l’orientació no és una activitat de risc, en ser una activitat esportiva en un terreny de muntanya pot causar lesions físiques en principi poc greus. És important llegir tota la informació tècnica de la cursa, ja que si hi ha un risc específic al terreny es detalla en aquell apartat.

El Club Orientació Berguedà ha elaborat un pla demergències específic per poder donar resposta ràpida a possible evacuacions de persones que pateixin algun tipus de lesió o qualsevol altra emergència mèdica durant la competició.

En cas d’accident en cursa la persona participant haurà de fer el possible per poder donar l’alerta a qualsevol persona que es trobi al terreny, intentar arribar pels seus propis medis al centre de competició o trucar (en el cas de portar telèfon mòbil) al número 659134887 (David Tarrés).

Els dos dies hi haurà una ambulància al centre de Competició.

També tindrem actiu el nostre pla d’assetjament amb un punt lila (persona de l’organització que porta una identificació amb punt lila al braç), per si alguna persona es troba en alguna situació incòmoda o no desitjada o de discriminació i necessita ajuda o vol denunciar-ho.

Organigrama organització

 • Directora de cursa: Anna Garriga
 • Traçats Mitja Distància: Ampa Gil
 • Traçats Llarga Distància: Marc Ballabriga
 • Equip Sportident: Ramon Aubets, Pau Curriu i Roi Ubeira
 • Responsable d’inscripcions: Marta Seuba
 • Responsable de sortides: Querubin Juan
 • Responsable de fiters: Gemma Ventura i  Ampa Gil
 • Responsable Pla Emergència: David Tarrés
 • Responsable Sostenibilitat: Blanca Foix