Inscripcions

Les inscripcions i pagaments es tramitaran a través de nonstoprun.com. Les inscripcions anticipades es podran fer fins al divendres 24 de febrer a les 12 de la nit.

Els no federats podran treure’s una llicència temporal, el cost del qual és de 5 € o d’1,5 € segons l’edat del participant.

Es podrà inscriure online fins al 28 de febrer amb recàrrec, i el mateix dia de la cursa sempre que hi hagi mapes disponibles i també amb recàrrec en el preu.

LES INSCRIPCIONS AL ROGAINE POPULAR DE 2H ESTARAN OBERTES FINS AL DIA DE LA CURSA

PREU CURSES

Aquests preus de la taula són per persona participant.
Totes les competidores hauran de tenir la llicència de la FCOC o la de la FEDO en qualsevol de les seves modalitats. Els qui no disposin de cap d’aquestes llicències hauran de treure’s una llicència temporal per poder participar en la competició.

LLOGUER SPORTIDENT

Totes les categories correran obligatòriament amb el sistema electrònic SportIdent. Si no se’n disposa, es pot sol·licitar de llogar-lo en fer la inscripció.

Els preus de compra i lloguer són els que marca la FCOC i la disponibilitat dels diferents models no depèn del club organitzador.

El preu de lloguer és de 5 € excepte les categories NO oficials, a les que se’ls deixa gratuïtament. En tots els casos caldrà deixar el DNI com a fiança.