Inscripcions

En aquest apartat trobareu els diferents preus segons si sou persones federades o no, i la manera com inscriure-us.

Les inscripcions i pagaments del Campionat de Catalunya de Relleus Mixtes 2024 es farà mitjançant els Clubs a través del formulari que trobareu a continuació (els Clubs també heu rebut un mail amb aquest formulari). Les instruccions per omplir-lo es troben dins el document. No es podran fer inscripcions individualment a la cursa de relleus. El termini d’inscripcions finalitza el diumenge 17 de març a les 12 de la nit. Passat aquest dia no es podran afegir ni fer modificacions als equips.

Les inscripcions i pagaments del Camp Cat Nocturn es tramitaran a través d’inscripcions.cat. El termini d’inscripcions sense recàrrec finalitza el diumenge 17 de març a les 12 de la nit. Es podran fer inscripcions el mateix dia de la cursa amb el recàrrec corresponent i fins a esgotar els mapes sobrants disponibles.

Les inscripcions i pagaments de la cursa popular es tramitaran a través d’inscripcions.cat. El termini d’inscripcions sense recàrrec finalitza el dijous 21 de març a les 12 de la nit. Es podran fer inscripcions el mateix dia de la cursa amb el recàrrec corresponent i fins a esgotar els mapes sobrants disponibles.

PREU CURSES

Tots els competidors hauran de tenir l’assegurança de la FCOC o de la FEDO en qualsevol de les seves modalitats. Els qui no disposin de cap d’aquestes assegurances/llicències hauran de treure’s una llicència temporal per poder participar en la competició.

LLOGUER SPORTIDENT

Totes les categories correran obligatòriament amb el sistema electrònic SportIdent. Si no se’n disposa, es pot sol·licitar de llogar-lo al fer la inscripció o el mateix dia de la cursa. També hi ha l’opció de comprar-lo el mateix dia. 

Els preus de compra i lloguer són els que marca la FCOC i la disponibilitat dels diferents models no depèn del club organitzador.

El preu de lloguer per totes les curses és de 5 € excepte la categoria INFANTIL (en els Relleus Mixtes), que és de 4 €, i en la cursa popular, que és gratuït. En tots els casos caldrà deixar el DNI com a fiança.

Termes legals

Les persones competidores participen en les proves sota la seva responsabilitat, però emparats obligatòriament per una assegurança mèdica. Les persones competidores o participants que no disposin de llicència federativa  anual, hauran de contractar una assegurança temporal, vàlida per un període tancat de temps.

Igualment, la persona competidora o participant accepta els termes legals establerts a la pàgina d’inscripcions de la FCOC.

Una vegada efectuada la inscripció, no es retornarà l’import d’aquesta sense justificació, i sempre prèvia avaluació per part de l’organització.