Ja quasi ho tenim tot a punt per oferir-vos un magnífic cap de setmana d’orientació. Només resten algunes informacions de darrera hora que trobareu en aquest apartat

Resultats, fotos i aclariments post-cursa

A continuació podeu veure els resultats. Primer de tot donar les gràcies a tots els participants, i segon, disculpar-nos pels errors que vam cometre, alguns de prou importància. Com que de tot se n’aprèn, posarem els cinc sentits i més en les properes curses que organitzem.

ACLARIMENTS

  • Manca de fita 69 i 70 al Camp Cat Nocturn: l’organització, amb el suport de dos membres del Comité de Competició, va decidir anul·lar les categories afectades, quedant deserts els Campionats de Catalunya d’algunes categories.
  • Manca de meta dels circuits de nens a la Mitja Distància: va afectar solament a HD10 i, al tractar-se de nens i per no eliminar-los i anul·lar tota la cursa, l’organització i el Jurat Tècnic va decidir acabar la cursa a la fita anterior. Repetim, només s’ha decidit així perquè es tracta de nens.
  • Prebalisat erroni de la fita 60 a la Mitja Distància: el Jurat Tècnic va decidir donar per bons els resultats tot i un prebalisat mal posat a la fita 60. La fita estava a lloc i busquem fites i no prebalisats. Un altre argument que reforça aquesta decisió és que el reglament no fa cap tipus de menció als prebalisats.

RESULTATS

Resultats Dos Dies del Berguedà 2018

FOTOS

Hem penjat algunes fotos. En uns dies intentarem penjar-ne algunes més.

Campionat de Catalunya de Relleus Mixtes Esprint

El nucli de Sant Corneli és molt petit. L’aparcament serà al camp de futbol, que està a la part alta. En canvi, el centre de competició estarà ubicat a la part baixa del poble. És per això que per anar de l’aparcament al centre de competició us farem donar la volta al poble. Estarà encintat i hi haurà gent del COB donant-vos indicacions. Us demanem, si us plau, que no intenteu passar pel mig del poble, doncs aquest estarà ple de fites.

I en el següent enllaç hi trobareu els equips de la cursa de relleus mixtes en format esprint.

Veureu que hi ha algun equip incomplert. Si no s’acaben d’omplir el mateix dia, podem reestructurar-los perquè siguin complerts i ningú hagi de córrer sol.

Campionat de Catalunya Nocturn

Com sabeu, la cursa nocturna tindrà dues sortides en massa, segons la categoria. Les hores seran les 17:30 pels nens i les 18:30 pels adults (per saber quines categories surten a cada hora, mirar l’apartat de Camp Cat Nocturn).

Veureu que hem avançat l’hora de sortida dels nens. Sortint a les 17:30 encara no és fosc, i poden sortir amb més confiança a fer la cursa.

A continuació també podeu trobar-les.

Mitja Distància

En el següent enllaç podeu trobar les hores de sortida de la cursa de diumenge a El Jou.