Novetats

Ja quasi ho tenim tot a punt per oferir-vos un magnífic cap de setmana d’orientació. Només resten algunes informacions de darrera hora que trobareu en aquest apartat

Resultats i fotos

Molt agraïts per la vostra participació, un any més, als Dos Dies del Berguedà.

En l’enllaç de sota podeu trobar tots els resultats del cap de setmana:

RESULTATS

També podeu veure algunes fotos en el següent enllaç:

FOTOS

Microsprints als 2DB19!!

Després de l’entrega de premis del Campionat de Catalunya de Llarga Distància podrem gaudir d’un espectacular microsprint pels carrers de Sant Corneli.

Tothom qui vulgui es podrà apuntar durant tot el matí i fins una estona abans de començar al mateix Centre de Competició. El preu de la inscripció serà de 3€.

El microsprint constarà de dos circuits individuals + final (amb sortida en massa), amb el mateix format que monta Microsprints la lliga d’estiu al Berguedà.

Per córrer, us haureu de descarregar l’APP de Microsprints. Ho podreu fer al mateix moment just abans de començar o podeu avançar feina en el següents enllaços:

Dispositius Android

Dispositius IOS

Hores de sortida

En el següent enllaç podeu trobar les hores de sortida per clubs dels dos dies.

Diumenge aneu amb temps, doncs recordeu que hi ha uns 30 minuts caminant del Centre de Competició a la Sortida.

Us recordem que els participants de les categories dels Circuits Vermell, Taronja i Groc no tenen hora assignada perquè surten amb “FITA START“.

Hores sortida pares i mares amb fills petits

Els pares i mares que demanin tenir hores de sortida separades per poder tenir cura del fill i que no arribin a la seva hora de sortida a causa d’això, se’ls deixarà sortir amb retard mitjançant “base start”, sempre que no sobrepassin l’hora de tancament de sortides.

A més, en la cursa de mitja distància del diumenge (que recordem que hi ha 30 min caminant del Centre de Competició a la Sortida), cal saber que la Sortida i l’Arribada es troben en la mateixa direcció i que només hi ha 5 minuts caminant d’un punt a l’altre. Amb això volem fer saber que un pare o mare no cal que s’esperi al Centre de Competició per fer el “relleu” a la seva parella, doncs el podrà esperar en un punt intermig entre l’Arribada i la Sortida.