INSCRIPCIONS

En aquest apartat trobareu els diferents preus segons si esteu federats o no, i la manera com inscriure-us.

Les inscripcions i pagaments es tramitarán a través de la web de la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya (FCOC) orientacio.cat. El termini d’inscripcions sense recàrrec finalitza el divendres 26 d’octubre a les 12 de la nit. 

No es podran fer inscripcions del dissabte 27 d’octubre a divendres 2 de novembre. Només s’acceptaran inscripcions el mateix dia de la cursa, amb el recàrrec corresponent.

PREU CURSES

Aquesta taula de preus correspon a les curses del Campionat de Catalunya Nocturn (dissabte tarda/vespre) i a la cursa de Copa Catalana de Mitja Distància (diumenge matí). Els preus són per cursa.
.
Tots els competidors hauran de tenir l’assegurança CATALUNYA ORIENTACIÓ de la FCOC o bé tenir la llicència federativa de la FEDO en qualsevol de les seves modalitats. Els qui no disposin de cap d’aquestes assegurances/llicències hauran de treure’s una llicència temporal per poder participar en la competició.
IMPORTANT!: Els federats FEEC també hauran de tramitar una llicència temporal. El motiu és que aquest 2018 continua NO havent-hi conveni entre FEEC-FCOC.

INSCRIPCIÓ AL CAMP CAT RELLEUS MIXTES ESPRINT

La inscripció al Campionat de Catalunya de Relleus Mixtes Esprint l’ha de fer el club al qual pertanyeu. El pagament també l’ha de fer el club.

Si no pertanyeu a cap club i sou un equip de 4 persones, també podeu participar. Heu de descarregar-vos el formulari que trobareu adjunt i seguir les instruccions que s’expliquen.

El preu del Campionat de Catalunya de Relleus Mixtes Esprint és de 5€/persona (20€/equip).

Tot i que enviarem el formulari als clubs, també us el podeu descarregar. Heu de retornar aquest formulari omplert com a molt tard el divendres 26 d’octubre.

Per tots aquells que no vulgueu córrer el Camp Cat Relleus Mixtes Esprint, hi ha la possibilitat de córrer una cursa popular individual (o en grup però sortint a la mateixa hora). Per inscriure-us a la cursa popular heu de fer-ho a través de la FCOC en el següent enllaç. El preu és de 5€/persona.

LLOGUER SPORTIDENT

Totes les categories correran obligatòriament amb el sistema electrònic SportIdent. Si no se’n disposa, es pot sol·licitar de llogar-lo al fer la inscripció o el mateix dia de la cursa. També hi ha l’opció de comprar-lo el mateix dia. 

Els preus de compra i lloguer són els que marca la FCOC i la disponibilitat dels diferents models no depèn del club organitzador.

El preu de lloguer és de 5€ excepte les categories OPEN (circuits vermell, taronja i groc) a les que se’ls deixa gratuïtament. En tots els casos caldrà deixar el DNI com a fiança.