Informació general

Per a informació específica de cada cursa, veure els diferents apartats que trobareu a la dreta de la pantalla.

Resultats en directe

Els resultats es van actualitzant a mesura que les persones participants van descarregant els seus esportidents a l’arribada.

Hores de sortida

Aquí teniu les hores de sortida de cadascun dels dies, i també dels dos dies junts.

Tant en les hores de dissabte com en les de diumenge els circuits Vermell, Taronja i Groc no tenen hora de sortida. Poden sortir amb base start a l’hora que vulguin (de 10 a 12 el dissabte i de 9:30 a 11 el diumenge).

Diumenge tothom fa sortida en massa a les 9 del matí, excepte els circuits Vermell, Taronja i Groc i HD10, HD12 i HD14B.

HD10, HD12 i HD14B tenen hora de sortida assignada.

Com arribar a Guardiola de Berguedà

Pels que veniu del nord i del sud és molt fàcil arribar a Guardiola de Berguedà, ja que es troba a tocar de la C16. Si veniu de l’est (o Ripoll) heu d’agar la carretera que surt de Campdevànol i passa per Gombrèn i La Pobla de Lillet.

Centre de competició i aparcament

El Centre de Competició estarà ubicat a la Plaça de l’Ajuntament, al vell mig de Guardiola. Hi haurà habilitats diferents aparcaments, on hi haurà gent de l’organització. En el següent mapa podeu veure les ubicacions.

D’altra banda, i malauradament, Guardiola de Berguedà no disposa d’aparcament de vehicles elèctrics on es puguin recarregar.

Les poblacions berguedanes que disposen d’aquest servei són Avià, Berga, Gironella i Vilada.

Premis

Hi haurà premis als 3 primers classificats de la categoria absoluta de cada gènere del Campionat de Catalunya d’Ultrallarga Distància.

Hi haurà un obsequi per a totes les persones inscrites a les tres curses (Mitja, Microsprints i Ultrallarga).

Serveis

 • No hi haurà avituallament a la cursa de Mitja de dissabte.
 • Hi haurà un punt d’avituallament a la cursa d’Ultrallarga del diumenge, però no hi arribaran tots els circuits (veure quadre info tècnica). (CAL QUE TOTHOM PORTI UN GOT O L’ESTRI QUE CONSIDERI ADIENT PER BEURE DE LES FONTS QUE POSAREM, I NO ES PERMETRÀ BEURE A GALET)
 • Avituallament al finalitzar les curses (CAL QUE TOTHOM PORTI UN GOT O L’ESTRI QUE CONSIDERI ADIENT PER BEURE DE LES FONTS QUE POSAREM, I NO ES PERMETRÀ BEURE A GALET)
 • Hi haurà servei de guarderia (els dos dies) a càrrec de SOM PETITS (a Instagram @sompetits)
 • Ambulància (els dos dies)
 • WCs a les instal·lacions de la Piscina Municipal on també hi ha l’aparcament d’autocaravanes, a 350 metres del Centre de Competició.

Seguretat

Tot i que l’orientació no és una activitat de risc, al ser una activitat esportiva en un terreny de muntanya pot causar lesions físiques en principi poc greus. És important llegir tota la informació tècnica de la cursa, ja que si hi ha un risc específic al terreny es detalla en aquell apartat.

El Club d’Orientació Berguedà ha elaborat un pla d’emergències específic per poder donar resposta ràpida a possible evacuacions de persones que pateixin algun tipus de lesió o qualsevol altra emergència mèdica durant la competició.

En cas d’accident en cursa la persona participant haurà de fer el possible per poder donar l’alerta a qualsevol persona que es trobi al terreny, intentar arribar pels seus propis medis al centre de competició o trucar (en el cas de portar telèfon mòbil) al número 659134887 (David Tarrés)

Els dos dies hi haurà una ambulància al centre de Competició.

També hi ha a disposició de tothom un desfibril·lador extern automàtic (DEA) municipal a la mateixa plaça de Guardiola de Berguedà.

Tindrem actiu el nostre pla d’assetjament amb un punt lila, per si alguna persona es troba en alguna situació incòmoda o no desitjada o de discriminació i necessita ajuda o vol denunciar-ho.

Organigrama organització

 • Directora de cursa: Anna Garriga
 • Traçats Mitja Distància: Lleí Viles
 • Traçats Camp Cat Ultrallarga Distància: Ramon Aubets
 • Equip Sportident: Ramon Aubets, Pau Curriu i Roi Ubeira
 • Responsable d’inscripcions: Marta Seuba
 • Responsable de sortides: Querubin Juan
 • Responsable de fiters: Ampa Gil