INSCRIPCIONS

Inscripcions anticipades

Les inscripcions es poden fer fins divendres 12 de gener a través de inscripcions.cat (teniu l’enllaç a baix).

La inscripció a la cursa de 6 hores a peu inclou l’àpat en finalitzar la cursa. En les altres categories, en fer la inscripció, ho heu de demanar i fer el pagament a part. El preu del dinar és de 6 €/persona, i el termini màxim serà el dia que tanquem inscripcions. Si teniu alguna intolerància o al·lèrgia ens podeu enviar un mail a orientaciobergueda@gmail.com. Al mateix dia, encara que us pugueu apuntar a la cursa, no podreu demanar dinar.

Al quadre de baix teniu els preus de la cursa segons categoria i edat. Els preus són per persona, i us heu d’apuntar individualment. Si feu equip amb altres persones, poseu el mateix no d’equip, si us plau.

Lloguer Sportident

La cursa es cronometrarà amb xip electrònic Sportident. El podeu llogar en fer la inscripció al preu que marca la FCOC (5 €).

En les categories de 3 i 1,5 hores a peu i de 2 hores en MTB, en ser de caràcter popular, se us facilitarà gratuïtament deixant una fiança de 20 € o bé el DNI físic.

Només heu de tenir en compte que, el xip electrònic que us deixarem gratuïtament, té una capacitat màxima d’emmagatzematge de 20 fites. És la vostra decisió escollir aquest o un de major capacitat amb el cost corresponent.

A continuació podeu mirar els inscrits que hi ha a cada modalitat. Si veieu alguna dada que no és correcte, feu-nos-ho saber.

Inscripcions el mateix dia

El mateix dia de la competició es permetrà la inscripció a les categories de 3 i 1,5 hores A PEU i a la de 4 i 2 hores AMB MTB mentre tinguem disponibilitat de mapes. El recàrrec per inscriure’s fora de termini és el següent:

  • 5 € per a la categoria de 4 hores amb MTB i  3 hores a PEU.
  • 3 € per a la categoria de 2 hores amb MTB i 1,5 hores a PEU.

No es podran fer inscripcions el mateix dia de la cursa de 6 hores a PEU.

Termes legals

Les persones competidores participen en les proves sota la seva responsabilitat, però emparats obligatòriament per una assegurança mèdica. Les persones competidores o participants que no disposin de llicència federativa  anual, hauran de contractar una assegurança temporal, vàlida per un període tancat de temps.

Igualment, la persona competidora o participant accepta els termes legals establerts a la pàgina d’inscripcions de la FCOC.