INSCRIPCIONS

Inscripcions anticipades

Les inscripcions es poden fer fins diumenge 16 d’abril a través de nonstoprun.com (teniu l’enllaç a baix).

La inscripció a la cursa de 6 hores inclou l’àpat en finalitzar la cursa. En les altres categories, en fer la inscripció, ho heu de demanar i fer el pagament a part. El preu del dinar és de 6 €/persona, i el termini màxim serà el dia que tanquem inscripcions. Si teniu alguna intolerància o al·lèrgia ens podeu enviar un mail a orientaciobergueda@gmail.com. Al mateix dia, encara que us pugueu apuntar a la cursa, no podreu demanar dinar.

Al quadre de baix teniu els preus de la cursa segons categoria i edat. Els preus són per persona.

Lloguer Sportident

La cursa es cronometrarà amb xip electrònic Sportident. El podeu llogar en fer la inscripció al preu que marca la FCOC (5 €).

En les categories de 3 i 1,5 hores, en ser de caràcter popular, se us facilitarà gratuïtament deixant una fiança de 20 € o bé el DNI físic.

Només heu de tenir en compte que, el xip electrònic que us deixarem gratuïtament, té una capacitat màxima d’emmagatzematge de 20 fites. És la vostra decisió escollir aquest o un de major capacitat amb el cost corresponent.

Inscripcions el mateix dia

El mateix dia de la competició només es permetrà la inscripció a les categories de 3 i 1,5 hores i mentre tinguem disponibilitat de mapes. El recàrrec per inscriure’s fora de termini és el següent:

  • 3 € per a la categoria de 3 hores.
  • 2 € per a la categoria d’1,5 hores.

Termes legals

Les persones competidores participen en les proves sota la seva responsabilitat, però emparats obligatòriament per una assegurança mèdica. Les persones competidores o participants que no disposin de llicència federativa  anual, hauran de contractar una assegurança temporal, vàlida per un període tancat de temps.

Igualment, la persona competidora o participant accepta els termes legals establerts a la pàgina d’inscripcions de la FCOC.