INFORMACIÓ TÈCNICA

Terreny i mapa

El mapa d’aquesta edició del Rogaine del Berguedà serà el mateix que l’utilitzat fa 2 anys, i que és la continuació del mapa de rogaine utilitzat l’any passat a Casserres.


L’escala del mapa serà 25.000, imprès en un format A3 vertical i en paper waterproff, comprenent un total de 45km quadrats de terreny.

Les corbes de nivell estan fetes a 10m i hi ha una corba mestra cada 50m.
Únicament s’ha representat la vegetació més espessa amb el verd més suau (Verd 1) però la resta de zones boscoses s’han representat amb el símbol de bosc (Blanc).

Està PROHIBIT travessar els camps de cultiu, ja que la majora d’ells estan sembrats. Tot i així es poden vorejar sempre amb un respecte màxim per a qui treballa la terra.

Mapa antic

Notes del traçador

El Rogaine d’Avià 2022 es realitzarà en el mateix mapa que es va córrer al 2020, de manera que s’ha intentat buscar que els corredors hagin de descobrir nous llocs del territori, escampant controls gairebé fins al nucli urbà de Casserres i buscant punts amb un nivell tècnic una mica més elevat que en les edicions anteriors. Tot i així, degut a la vegetació i el terreny, es recomana transcórrer habitualment per camins i pistes forestals, ja que els boscos verds poden ser entre complicats i impassables, reduint així la velocitat de cursa.

Descripció de controls

Aquesta és la descripció de controls de totes les fites posades pel VI Rogaine del Berguedà de les curses de 6 i 3 hores. Els d’1,5 hores tindreu menys fites al mapa.

La descripció de controls està al mapa, però no n’hi haurà d’impreses per agafar. Si voleu, us l’heu d’imprimir a casa.

Informació a tenir en compte

Al nord-oest d’Avià hi ha un BIKEPARC on molt possiblement el mateix dia de la cursa s’estigui utilitzant. Per aquest motiu queda TOTALMENT PROHIBIT fer servir aquests “camins”.

En el mapa, tal com es veu a la imatge, els camins prohibits estan dibuixats amb color magenta.