INSCRIPCIONS

En aquest apartat trobareu els diferents preus segons si esteu federats o no, i la manera com inscriure-us.

Les inscripcions i pagaments es tramitaran a través de la web de la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya (FCOC) orientacio.cat. El termini d’inscripcions sense recàrrec finalitza el dimarts 4 d’octubre a les 12 de la nit. 

No es podran fer inscripcions del dimecres 5 d’octubre a dissabte 8 d’octubre. Només s’acceptaran inscripcions el mateix dia de la cursa, amb el recàrrec corresponent.

PREU CURSES

Tots els competidors hauran de tenir la llicència de la FCOC o bé tenir la llicència federativa de la FEDO en qualsevol de les seves modalitats. Els qui no disposin de cap d’aquestes assegurances/llicències hauran de treure’s una llicència temporal per poder participar en la competició.
IMPORTANT!: Els federats FEEC també hauran de tramitar una llicència temporal.

LLOGUER SPORTIDENT

Totes les categories correran obligatòriament amb el sistema electrònic SportIdent. Si no se’n disposa, es pot sol·licitar de llogar-lo al fer la inscripció o el mateix dia de la cursa. També hi ha l’opció de comprar-lo el mateix dia. 

Els preus de compra i lloguer són els que marca la FCOC i la disponibilitat dels diferents models no depèn del club organitzador.

El preu de lloguer és el següent:
  • Cursa de 3 hores (cursa oficial): 3 €
  • Cursa d’1,5 hores (cursa popular): GRATUÏT

TERMES LEGALS

Les persones competidores participen en les proves sota la seva responsabilitat, però emparats obligatòriament per una assegurança mèdica. Les persones competidores o participants que no disposin de llicència federativa  anual, hauran de contractar una assegurança temporal, vàlida per un període tancat de temps.

Igualment, la persona competidora o participant accepta els termes legals establerts a la pàgina d’inscripcions de la FCOC.