INFORMACIÓ TÈCNICA

Terreny i mapa

S’estrena mapa per aquesta edició del Rogaine d’Avinyó.

L’escala del mapa serà 1:15.000 amb equidistància entre corbes de nivell de 5 metres, imprès en un format A3 i en paper waterproff, comprenent un total de 10 km quadrats de terreny.

Únicament s’ha representat la vegetació més espessa amb el verd més suau (Verd 1) però la resta de zones boscoses s’han representat amb el símbol de bosc (Blanc).

Està PROHIBIT travessar els camps de cultiu; així i tot, es poden vorejar sempre amb un respecte màxim per a qui treballa la terra.

Notes del traçador

El Rogaine d’Avinyó es realitzarà pels boscos del municipi, de manera que s’ha intentat buscar que els corredors hagin de descobrir els llocs més emblemàtics del territori i buscant punts amb un nivell tècnic una mica elevat. Així i tot, a causa de la vegetació i el terreny, es recomana transcórrer per l’àmplia xarxa de pistes forestals, camins i corriols, ja que els boscos verds poden ser entre complicats i impassables, reduint així la velocitat de cursa.Es recomana portar les cames protegides.

Roger Puig

Descripció de controls

Aquesta és la descripció de controls de totes les fites posades pel Rogaine d’Avinyó de les modalitats de 3 i 1,5 hores.

La descripció de controls està al mapa, no n’hi haurà d’impreses per agafar. Si voleu us la podeu imprimir a casa.

Informació a tenir en compte

A la zona nord-est d’Avinyó hi ha una zona tancada on pastura bestiar, en tots els camins que hi passen hi ha passos que es poden obrir, però que cal tancar un cop s’ha passat.