Sostenibilitat

Territori

La cursa transcorre per zones de propietat privada. Sigueu respectuosos amb la gent que hi viu, i respecteu en tot moment la prohibició de passar pel mig de camps llaurats.

Si trenqueu algun pastor elèctric, preneu nota de la ubicació i informeu tan bon punt arribeu al centre de competició per tal de poder-lo reparar.

Mobilitat

Si voleu arribar a Avinyó en transport públic podeu consultar els serveis públics a la web MOU-TE de la Generalitat https://mou-te.gencat.cat/itinerary

A AVINYÓ no hi ha un punt de recàrrega de cotxes elèctrics.

Sí que disposa d’una àrea per autocaravanes, just al costat de la zona esportiva.

Residus

A Avinyó hi ha recollida de residus porta a porta, pel que no trobareu contenidors de reciclatge al municipi. Al centre de competició hi haurà contenidors per recollir les vostres deixalles generades durant la cursa.

Tingueu cura de no perdre embolcalls pel bosc.

Per poder beure en l’avituallament de final de cursa és imprescindible portar un got o el bidó de la bicicleta. L’organització no facilitarà gots d’un sol ús de cap mena.

Accessibilitat

A Avinyó hi ha pàrquing per persones amb mobilitat reduïda al pavelló municipal.

També hi haurà un bany accessible al centre de competició.

Seguretat

Tot i que l’orientació no és una activitat de risc, en ser una activitat esportiva en un terreny de muntanya pot causar lesions físiques en principi poc greus. És important llegir tota la informació tècnica de la cursa, ja que si hi ha un risc específic al terreny, es detalla en aquell apartat.

El Club d’Orientació Berguedà ha elaborat un pla d’emergències específic per poder donar resposta ràpida a possible evacuacions de persones que pateixin algun tipus de lesió o qualsevol altra emergència mèdica durant la competició.

En cas d’accident en cursa la persona participant haurà de fer el possible per poder donar l’alerta a qualsevol persona que es trobi al terreny, intentar arribar pels seus propis medis al centre de competició o trucar al número 659134887 (David Tarrés).

Hi haurà una ambulància al centre de Competició.

Pots consultat tota la informació a:

COB.ORIENTACIO.CAT/SOSTENIBILITAT