Sostenibilitat

Territori

La cursa transcorre per zones de propietat privada. Sigueu respectuosos amb la gent que hi viu, i respecteu en tot moment la prohibició de passar pel mig de camps llaurats.

Si trenqueu algun pastor elèctric, preneu nota de la ubicació i informeu tant bon punt arribeu al centre de competició per tal de poder-lo reparar

Mobilitat

A Puig-Reig no hi ha recàrrega de cotxes elèctrics. Si algú necessita aquest dispositiu, en trobarà a Gironella al pàrquing del local del Blat. https://bit.ly/3sODiN0 i a Navàs a la plaça de l’Ajuntament.

Pel moment de pandèmia que vivim no recomanem de forma específica l’ús de transport públic

Per les autocaravanes molt a prop del centre de competició (davant la Biblioteca municipal) hi ha pàrquing d’autocaravanes municipal amb capacitat per a tres vehicles.

Residus

Si bé al centre de competició hi haurà una illa de papereres per l’organització, us preguem que us emporteu els pocs residus que pugueu generar i els gestioneu amb la vostra recollida domèstica per tal d’evitar manipulació de bosses per part de l’organització

Tingueu molta cura en cursa de no perdre cap embolcall de l’aprovisionament que porteu.

Degut a la pandèmia i al nostre compromís de no generar envasos de plàstic d’un sol ús no hi haurà avituallament en cursa i tampoc al final de la cursa. Penseu doncs a agafar alguna ampolla d’aigua plena (reutilitzable ) i deixar-la al cotxe o on deixeu la resta de coses abans de sortir.

Accessibilitat

Existeix una plaça d’aparcament reservada per persones amb mobilitat reduïda just davant del centre de competició. En cas d’estar ocupada a la zona hi ha molts llocs per aparcar i les voreres estan rebaixades.

Al centre de competició també hi ha banys adaptats. Si necessiteu fer-ne ús haureu de contactar amb l’organització.

Si teniu alguna necessitat especial us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del e-mail, i mirarem de donar-vos resposta sempre que ens sigui possible.

Seguretat

S’ha dissenyat un pla d’emergència per tal de poder fer front a situacions d’aquest tipus. Se us facilitarà el telèfon de l’organització, i com sempre, si ho creieu convenient podeu fer ús del telèfon d’emergència 112.

També tindrem actiu el nostre pla d’assetjament amb un punt lila, per si alguna persona es troba en alguna situació incòmoda o no desitjada o de discriminació i necessita ajuda o vol denunciar-ho.

Pots consultat tota la informació a:

COB.ORIENTACIO.CAT/SOSTENIBILITAT