NOVETATS

Novetats, actualitzacions i canvis d’última hora

16/01/2022 – S’han publicat els resultats d’avui a l’apartat RESULTATS. Moltes gràcies a tots per venir!

14/01/2022 – A INSCRIPCIONS teniu l’enllaç al formulari per fer les inscripcions d’última hora.

13/01/2022 – Es publica la v2 v3 i definitiva del Pla de Contingència Covid. El podeu descarregar AQUÍ o veure’l a la pestanya corresponent.

A INFORMACIÓ TÈCNICA hem publicat la descripció dels controls, i també una última informació important que cal que llegiu.

I en el següent document (INCIDÈNCIES ANTICIPADES) hi trobareu totes les persones que han de passar per la taula d’inscripcions a pagar la llicència temporal i la quantitat. Si ho podeu portar exacte en farem més via.

08/01/2022 -Es publica el Pla de Contingència Covid. El podeu descarregar AQUÍ.

07/01/2022 – Hem modificat el programa de la cursa de 3 hores, avançant-ho tot mitja hora. El traçador ha escrit també quatre ratlles perquè sapigueu què us podeu trobar.

01/01/2022 – Obrim les inscripcions del 6è Rogaine del Berguedà a la web FCOC.

12/12/2021 – 6è Rogaine del Berguedà. Tornem a Avià dos anys després. Dos anys on han passat moltes coses. Naturalment, han passat coses bones, però nosaltres hem de fer referència a les no tan bones que ens han afectat. Fa pocs dies ens deixava un soci i amic incondicional, el Josep Velilla (el Veli). I també recordar que just abans de començar aquesta pandèmia ens deixava el Xavi Batriu, nom que hem posat al Rogaine del Berguedà per ser-ne un participant incondicional i per recordar-lo i fer-li un petit homenatge des del club.

Us recordem Josep i Xavi.