INSCRIPCIONS

Inscripcions d’última hora

Durant el mateix diumenge, i dins les hores indicades, us podeu apuntar a les curses de 3 i 1,5 hores en el formulari que teniu a sota. La inscripció no serà vàlida fins que passeu per la taula d’inscripcions a abonar la quota corresponent:

  • Cursa de 3 hores: 15,5€ + 3€ de llicència temporal (menors 1,5€)
  • Cursa d’1,5 hores: 6€ + 3€ de llicència temporal (menors 1,5€)

Inscripcions anticipades

Les inscripcions es realitzaran mitjançant el SISTEMA D’INSCRIPCIONS FCOC. Per a agilitzar el tema de les llicències, totes les inscripcions es faran a un preu únic. Aquest preu correspon al preu de federat i amb descompte. La data límit serà el dimarts 11 de gener.

  • 6h – 15€ per persona
  • 3h – 12,5€ per persona
  • 1,5h – 5€ per persona

El dijous anterior a la cursa (dia 13) la FCOC facilitarà un llistat amb tots els federats que ja hagin tramitat la seva llicència, i es comprovarà quins dels inscrits necessiten llicència temporal i quins no. D’aquesta manera, els inscrits que no s’hagin federat abans del dimecres 12 de gener hauran de pagar una llicència temporal en el moment de recollir el braçalet per a col·locar l’sportident (hi haurà un llistat amb tota aquesta informació, no cal que els participants es preocupin de saber-ho). Els preus de la llicència temporal són els següents:

  • Categoria oficial de 6h: 5€ (menors d’edat 1,5€)
  • Categories populars de 3h i 1,5h: 3€ (menors d’edat 1,5€)

Per aquest funcionament “atípic” recomanem als corredors i clubs a estar atents i realitzar la llicència federativa el màxim d’aviat possible. La llista que el COB rebrà de la FCOC el dijous 13 serà definitiva i no es podran fer reclamacions, ja que és un tema bàsic de cobertura d’assegurança.

 

Inscripcions el mateix dia

El mateix dia de la competició només es permetrà la inscripció a les categories populars, és a dir, a les curses de 3h i 1,5h, amb el següent recàrrec:

  • 3€ per a la categoria de 3h
  • 1€ per a la categoria de 1.5h

Termes legals

Les persones competidores participen en les proves sota la seva responsabilitat, però emparats obligatòriament per una assegurança mèdica. Les persones competidores o participants que no disposin de llicència federativa  anual, hauran de contractar una assegurança temporal, vàlida per un període tancat de temps.

Igualment, la persona competidora o participant accepta els termes legals establerts a la pàgina d’inscripcions de la FCOC.