Novetats

Resultats

Gairebé 400!! Aquests són els participants que van venir ahir a Prats de Lluçanès (391 per ser exactes) a competir en el Campionat de Catalunya de Relleus 2019 i a la cursa popular d’orientació. Des de l’organització estem totalment satisfets, tant per la participació com pel bon gust deixat a la boca dels corredors. Moltes felicitats als campions de totes les categories!

En els següents enllaços podeu trobar els resultats:

RESULTATS CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RELLEUS 2019

PARCIALS RELLEUS

_____

RESULTATS CATEGORIES POPULARS

PARCIALS POPULARS

WINSPLITS POPULARS

En el següents enllaços teniu les millors fotografies que vam poder fer.

Moltes gràcies a tothom per venir!

Últimes informacions

En el següent enllaç hi trobareu tots els equips praticipants al Campionat de Catalunya de Relleus 2019.

EQUIPS PARTICIPANTS

A l’apartat d’INFORMACIÓ TÈCNICA hem penjat el Jurat Tècnic de la cursa.

Coses que heu de tenir en compte, tant de logística com pel què fa a la cursa:

  • Durant la nit de dissabte 30 a diumenge 31 es canvia l’hora. Tingueu-ho en compte per no fer tard, doncs s’avança una hora (a les 2h seran les 3h).
  • Queda totalment prohibit pernoctar al centre de competició amb autocaravana/furgoneta. L’espai per aparcar és limitat i necessitem gestionar-lo bé. Qui vulgui pot fer servir l’àrea que hi ha dins el nucli urbà de Prats de Lluçanès, preparada per aquest ús i amb serveis.
  • L’accés i la sortida dels vehicles al centre de competició es farà per llocs diferents per tal de no col·lapsar la pista forestal. L’accés al camí estarà senyalitzat amb una fita.
  • Pel què fa a la cursa, tingueu en compte que aquest mateix dia estrenem el nou circuit permanent i que, per tant, compartim terreny de joc i potser algunes ubicacions de fites. No heu de fer cas de les estaques de fusta amb senyals evidents d’orientació, les fites bones seran TOTES com sempre: una lona penjada d’una estaca de fibra.
  • Un cop finalitzada l’entrega de premis (que es durà terme a la Plaça de l’Església de Prats) es farà un sorteig on, entre altres coses, hi haurà vals de descompte del Costa Esports Gironella, fuets gentilesa del Ral d’Avinyó i una paleta de porc.

Ara sí, que gaudiu de la cursa!

Informació tècnica publicada

Tota la informació tècnica està publicada al seu apartat. Llegiu-vos bé tots els punts, doncs poden ser importants pel desenvolupament de la vostra cursa.

En els propers dies publicarem en aquesta pàgina les últimes informacions, així com també els equips inscrits.

Us esperem! Ja en tenim ganes!

Primeres informacions

S’acosta el Campionat de Catalunya de Relleus 2019! Ho tenim quasi tot a punt per oferir-vos uns campionats que us faran gaudir de valent. I ho fem en un lloc mític per a l’orientació catalana: al NOU MAPA de Prats de Lluçanès.

En les següents pàgines podreu trobar la majoria d’informació que necessiteu, o sigui que ja podeu anar formant els equips competidors.

En els propers dies publicarem la INFORMACIÓ TÈCNICA que falta.

I pels que no volgueu córrer els Relleus o pels que cregueu que no esteu preparats, podeu córrer a un dels tres circuits populars que hem dissenyat.

Esteu preparats? Nosaltres sí!