Inscripcions

Les inscripcions i pagaments es tramitaran a través del sistema d’inscripcions de la FCOC. Teniu l’enllaç sota la taula de preus, més avall. Les inscripcions anticipades es podran fer fins al dimarts 9 d’abril a les 12 de la nit.

Els no federats podran treure’s una llicència temporal, el cost del qual és de 7 € o d’1,5 € segons l’edat del participant.

Es podrà al mateix dia de la cursa sempre que hi hagi mapes disponibles i amb recàrrec en el preu.

PREU CURSES

Aquests preus de la taula són per persona participant.
Totes les competidores hauran de tenir la llicència de la FCOC o la de la FEDO en qualsevol de les seves modalitats. Els qui no disposin de cap d’aquestes llicències hauran de treure’s una llicència temporal per poder participar en la competició.

LLOGUER SPORTIDENT

Totes les categories correran obligatòriament amb el sistema electrònic SportIdent. Si no se’n disposa, es pot sol·licitar de llogar-lo en fer la inscripció.

Els preus de compra i lloguer són els que marca la FCOC i la disponibilitat dels diferents models no depèn del club organitzador.

El preu de lloguer és de 5 € excepte les categories NO oficials (OPEN), a les que se’ls deixa gratuïtament. En tots els casos caldrà deixar el DNI com a fiança.

LLOGUER PORTAMAPES

És molt recomanable disposar d’un portamapes per a facilitar la lectura de mapa sobre la BTT. Tenim a disposició de qui ho sol·liciti:
  • 5 portamapes de la FCOC: 5 €/lloguer
  • 4 portamapes del COB: 5 €/lloguer (socis del COB el lloguer és gratuït)

En ambdós casos, per tal de sol·licitar-ne un, s’haurà d’enviar un correu electrònic a orientaciobergueda@gmail.com. S’atorgaran per ordre de rebuda del correu.

El pagament es farà el mateix dia de la cursa.