Informació tècnica

A mesura que s’acosti el dia aquest apartat s’anirà ampliant

Mapa i terreny

Sant Marc, cartografiat per Valentin Vladimirov el 2016 segons la normativa ISSOM 2007. Actualitzat i adaptat per Lleí Viles a ISOM 2017 aquest 2022.

Zona especialment particular per les formacions rocoses i les grans lloses de roca existents. També hi podem trobar zones rústiques i bosc amb diferents penetrabilitats i visibilitat.

Accessos càmping durant la cursa

El Càmping de Gironella jugarà un paper important en el desenvolupament de la cursa. A continuació teniu el mapa del càmping a escala 1:2000, així us podeu fer una idea de què us podeu trobar diumenge. Penseu que el mapa serà a 1:7500 i, per tant, el càmping també ho estarà a aquesta escala i que costarà més de llegir que aquest.

Al mapa de diumenge hi ha marcades 4 entrades/sortides del càmping: l’entrada principal al nord, una entrada a l’oest i dues entrades a l’oest de la zona esportiva. Com podeu veure, a la zona esportiva hi ha més passos, però no els hem marcat tots per no saturar el mapa.

També hi haurà marcada una zona com a prohibida, que de cap manera es podrà trepitjar al ser la zona de parcel·les del càmping.

L’ala oest és de bungalows, i es podrà passar pels carrers, però NO entre les parcel·les d’aquests (o sigui, no es podrà entrar en el “verd oliva”).

Pot ser que dins el càmping hi hagi alguna fita, o pot ser que només serveixi com a opció de ruta. En tot cas, que sapigueu que entrar al càmping és una opció però que s’ha de respectar als campistes i les seves propietats privades.

Distàncies i desnivells

Notes del traçador

El Campionat de Catalunya de Relleus a Sant Marc serà una bona oportunitat per gaudir de les pedres, els tallats i els múltiples corriols que presenta el terreny. Les persones que hi participin es trobaran moltes fites repartides pels diferents elements, algunes de molt juntes (a distància reglamentària), així com també un traçat amb moltes dispersions respecte a altres participants de la mateixa categoria i relleu. Per tant, serà imprescindible adaptar la velocitat de la cursa a l’exigència tècnica de cada zona, fent una interpretació acurada del mapa; com ho serà també triar bones eleccions de ruta en els trams més llargs.

Durant el recorregut hi ha uns quants filats que preguem que es respectin i, en cas d’accident, s’avisi a l’organització. Queda totalment prohibit creuar els camps sembrats, els quals estan degudament marcats al mapa, i pot ser motiu de desqualificació.

A la part final dels recorreguts, algunes categories passen per dins del Càmping de Gironella, que es troba envoltat per una tanca impassable i marcat amb el símbol de pas obligat els punts per on és possible entrar i sortir. Un cop a dins del càmping, queda prohibit córrer entre les parcel·les i zones de bungalows. Preguem que respecteu els campistes i les instal·lacions en tot moment.

Pol Ràfols

Jurat tècnic

  • Participant de la categoria Èlit: Eloi Martí
  • Participant d’una altra categoria oficial: Annabel Valledor
  • Participant d’una altra categoria oficial: Toni Serrallonga
  • Representant del club: Pol Ràfols