11a edició dels “Dos dies del Berguedà”

  • Les curses d’orientació se celebraran el cap de setmana del 6 i 7 de novembre a Guardiola de Berguedà

Novament, els dies 6 i 7 de novembre, el Club Orientació Berguedà (COB) organitzem l’onzena edició dels tradicionals “Dos dies del Berguedà”. Un cap de setmana ple de curses d’orientació que se celebraran a Guardiola de Berguedà.

Després que l’any passat, malauradament, ens vam veure obligats a cancel·lar les curses dels “Dos dies del Berguedà” per la pandèmia, enguany  tornem amb més força i amb un mapa nou que transcorre pels boscos de Cal Companyó, Guardiola de Berguedà.

El dissabte, dia 6 de novembre, es disputarà la cursa de Mitja Distància, puntuable per la lliga de Copa Catalana FCOC (Federació de Curses d’Orientació de Catalunya), i, a la tarda, es durà a terme el Campionat de Catalunya no oficial de Microsprints (amb 4 circuits, semifinal i final) que es realitzarà en diferents ubicacions de Guardiola de Berguedà. El diumenge, 7 de novembre, tindrà lloc el Campionat de Catalunya d’Ultrallarga Distància, també puntuable per la Copa Catalana.

Totes les curses tindran categories populars assequibles per a tots els nivells, tant per a les persones no iniciades com per a les que volen gaudir d’aquest esport amb la família. A més, durant tot el cap de setmana hi haurà muntat un “correxic” per als més menuts.

Les inscripcions estan obertes, sense recàrrec, fins al divendres 29 d’octubre a través del web de la FCOC. A partir del 30 d’octubre  i fins al 5 de novembres les inscripcions estaran tancades i només se n’acceptaran de noves al mateix dia de la cursa amb el recàrrec corresponent.

Així que ja saps, vine i viu l’orientació!