STAGE COB 19 DE MARÇ

El pròxim 19 de març el COB organitzem el primer stage d’orientació, pensat per tots els socis del club

Presentació

L’Stage del COB està pensat per a aquelles persones que s’inicien en el món de l’orientació, aquells que ja fa un temps que s’han iniciat i troben a faltar l’explicació i assoliment de conceptes d’iniciació, i per aquells ja experimentats que també volen gaudir d’entrenaments.

L’Stage inclourà sessions teòriques i pràctiques, que es realitzaran a Sant Jaume de Frontanyà i Borredà. Està coordinat pel COB i organitzat pels joves del Grup de Tecnificació en Orientació (GTO).

Els esportistes joves s’hauran d’adaptar i autogestionar-se, ja que, l’Stage no està pensat per a joves.

Programa

  • 10 h – Entrenaments al bosc (Sant Jaume de Frontanyà)
  • 14 h – Dinar* (Borredà)
  • 15 h – Anàlisis dels entrenaments, teoria i exercicis (Borredà – Sala Polivalent Puigmal de l’Ajuntament).
  • 18 h – Finalització stage.

* Cadascú s’ha de portar el seu dinar. També hi ha l’opció de dinar als restaurants del poble (amb possibilitat d’emportar-se’l).

Al matí tindrem una cursa lineal on hi haurà tres nivells diferents. L’objectiu és que els que més en saben puguin anar a fer l’entrenament sols. I els que membres del GTO es puguin centrar a fer explicacions aquella gent que ho necessiti i si cal acompanyar alguns dels que facin el circuit més fàcil i siguin novells.

Tot seguit des del mateix lloc hi haurà un multi tècnic.

Material

És recomanable que per les sessions pràctiques cada participant disposi d’un rellotge GPS que pugui registrar l’itinerari, o si no pot ser un mòbil amb la funcionalitat equivalent per la posterior sessió d’anàlisis, siguin orientadors novells o avançats.

Possiblement, hi haurà entrenaments amb Sportident (pendent de decidir), qui no en disposi el club li deixarà una targeta plana.

Pels entrenaments del matí cal anar amb roba còmoda d’esport, les cames protegides i brúixola. Es recomana una motxilleta amb aigua i una mica de pica-pica.

Preu i inscripcions

Els entrenaments són gratuïts pels socis del COB que tinguin la quota de l’any en curs pagada.

Us hi esperem a tots! Estem segurs que serà un dia genial!