La Copa Catalana de Rogaine arrenca a Casserres amb més de 400 corredors

La tradicional cursa popular de Casserres, solidària amb la Marató de TV3, va viure una nova edició el passat diumenge, 13 de gener.El format d’enguany ha sigut el més exigent de totes les edicions que s’han disputat fins ara. La cursa va integrar una categoria de 6h puntuable per la Copa Catalana de Rogaine i, a més, era una de les dues proves classificatòries per poder formar part de la Selecció Catalana i disputar el Campionat del Món de Rogaine del proper 27 de juliol a la Molina.

Una vegada més, la prova Casserrenca va despertar molta expectació i més de 400 participants hi van prendre part.

Paral·lelament a la prova de 6h hi va haver dues categories populars solidàries de 3 i 1,5h a l’abast de tothom i en què tot el benefici s’ha lliurat a La Marató de TV3.
Aquest format va permetre als participants recórrer la totalitat del terme municipal de Casserres i els seus elements més singulars com són l’Alzina Grossa, la Bauma del Cafè de les Set Portes o les Roques de la Madrona.
Diferents corredors del COB aspiren a poder formar part de la Selecció Catalana i això es va traduir en molt bons resultats. Cal destacar la primera posició en DO d’Ampa Gil fent equip amb Laia Gil i d’Edu Vizcaya amb Neus Gil en XO, la segona posició en HO de David Tarrés fent parella amb Albert Roca, i la tercera posició de Blanca Foix i Helena Fernández en DV.

En categories absolutes els podis van ser els següents:
Femení
1r Ampa Gil / Laia Gil (Monges de clausura)

2n Clàudia Baus / Laura Baus (Embauscades)

3r Raquel Fonts / Marta Planas (Aligotes Girona)

Mixte
1r Edu Vizcaya / Neus Gil (raidelcatllar.com)
2n Jordi Domènech / Bárbara Martínez (Foracorda.com)
3r Ricard Belascoain / Amaiur Belascoain / Ramon Muntané (Azimut Inverse)

Masculí
1r Tommi Tölkkö / Albert Herrero (Aligots Tierra Tragame)

2n David Tarrés / Albert Roca (Zona7.cat)
3r Jaroslav Najman / Marc Deu (O-Compass – Raidaventura.org)

Per acabar la jornada, tots els participants a la prova de 6h van poder gaudir d’un fantàstic dinar preparat per la Coral Culinària de Casserres a qui volem agrair la seva tasca i bon rotllo aportat.

També volem agrair el suport rebut per l’Ajuntament de Casserres així com a Casa Enfruns, Puig Fitó i Caldos Aneto per haver-nos facilitat els premis.

En aquest enllaç hi podeu trobar tots els resultats i, en breu, hi penjarem unes quantes fotos.