Tresors del Berguedà a vista de mapa d’orientació

  • El COB posa, a l’abast de tothom, mapes d’orientació dels municipis del Berguedà per poder donar a conèixer l’esport i tots els racons de la comarca
  • La iniciativa compta amb la col·laboració del Consell Comarcal del Berguedà

La situació excepcional que estem vivint, amb restriccions de mobilitat i contacte social, ens ha obligat a suspendre les curses d’orientació que havíem previst aquest any. Malgrat això, el Club Orientació Berguedà (COB), amb voluntat de no renunciar i continuar treballant per fer créixer aquest esport, ha impulsat en col·laboració amb el Consell Comarcal del Berguedà, el projecte “Tresors del Berguedà. Un territori per descobrir amb un mapa”.

Un projecte pioner que neix de Pau Llorens, incansable i sempre amb la inquietud de buscar noves maneres de donar a conèixer l’orientació i la seva comarca. Amb el seu treball cartogràfic, realitzat en un temps rècord, el COB posa a l’abast de tothom, i de forma gratuïta, mapes d’orientació dels 31 municipis de la comarca.

L’objectiu principal és potenciar l’esport d’orientació i donar a conèixer aquells llocs menys coneguts, tresors amagats de la comarca del Berguedà, mentre es recorren els seus 1.185 km2 seguint uns mapes d’orientació fets amb cartografia bàsica, aptes per ser impresos o descarregats al mòbil.

Així que, t’animem a descobrir, o millor encara, a redescobrir espais nous del nostre entorn amb els diferents mapes del Berguedà. I, no oblidis publicar les fotos a les xarxes socials etiquetant el @cob.orientacio @ccbergueda i #tresorsdelberguedà