Tot a punt pel Raiverd

El COB, juntament amb Zona7, ens hem aventurat a recuperar el mític Raiverd. L’edició d’enguany tindrà un format reduït -dos dies de durada- per fer un primer tast del que volem que sigui el futur Raiverd.

El Raiverd es disputarà el cap de setmana del 8 i 9 de setembre i transcorrerà majoritàriament per la comarca del Berguedà, un entorn immillorable per la pràctica dels raids d’aventura i que ofereix a l’organització l’oportunitat de dissenyar un recorregut que no deixarà indiferent als corredors.

Durant la competició, els equips hauran de fer front a proves de btt, cursa a peu, caiac, rapel, ascens per cordes, espeleologia, etc.

El Raiverd comptarà amb 3 categories: èlit (3 corredors per equip), aventura i open (ambdues amb 2 corredors per equip).

Les categories Èlit i Aventura tindran una durada de dos dies, dividits en dues etapes i, entremig, tots els equips podran intercanviar experiències i gaudir d’un merescut descans en un campament.

Els recorreguts seran completament secrets fins just a l’inici de cadascuna de les seccions del raid i podrà ser seguit on-line des de casa gràcies a la tecnologia TrackTheRace.

Des del COB us animem a vindre a gaudir d’aquesta aventura ja sigui com a corredors o com a espectadors.

Podeu trobar més informació a la web: Raiverd.cat