Per 5è any consecutiu tornen els Microsprints al Berguedà

La Lliga MicroSprints d’Orientació 2019 constarà d’un total de 5 MicroSprints que es realitzaran, com ja és habitual en les anteriors edicions, els vespres dels dimecres a partir de les 20h en cinc poblacions diferents del Berguedà i sempre amb la col·laboració dels seus respectius ajuntaments.

         Calendari:

       • 24 de juliol: Puig-reig (Piscina Municipal)
       • 31 de juliol: Montclar (Plaça de la Vila)
       • 7 d’agost: Bagà (Piscina Municipal)
       • 14 d’agost: Gironella (Piscina Municipal)
       • 21 d’agost: Casserres (Piscina Municipal)

Els Microsprints són curses d’orientació de mida reduïda, que es realitzen en espais molt concorreguts a l’estiu com les piscines municipals dels pobles del Berguedà, amb un format de curta durada (5-10′ de recorreguts). A més, són assequibles per a tots els públics, des de nens a adults, passant pels que s’inicien en l’esport i alhora interessant per als més experts.

La gran novetat d’aquest any serà la utilització d’una APP per a mòbils amb la tecnologia més actual (QR i NFC), que cada participant haurà d’utilitzar per a poder controlar el temps de cada recorregut. Alhora permetrà seguir a temps real els resultats de cada participant i apropar l’esport a totes aquelles persones que comencen.

El preu es manté gratuït per als habitants de cada població i per a la resta de corredors el preu serà de 5€ els adults i 2€ els menors d’edat. Tota la informació i les inscripcions es podran realitzar prèviament a la web www.microsprints.org i també a través del facebook i instagram (@microsprints)