Nova edició dels Dos Dies del Berguedà

Tindrà lloc el cap de setmana, 3 i 4 de novembre, i estarà format per tres competicions: Campionat de Catalunya de Relleus Mixtes Esprint, Campionat de Catalunya Nocturn i cursa de Copa Catalana de mitja distància

Enguany, el Club Orientació Berguedà (COB) organitzarem, el proper 3 i 4 de novembre, la novena edició dels “Dos Dies del Berguedà”. Un cap de setmana trepidant d’orientació als entorns de Sant Corneli de Cercs i el Jou. Amb un format especial que comptarà amb el Campionat de Catalunya de Relleus Mixtes esprint, el Campionat de Catalunya Nocturn i una cursa de mitja distància puntuable per la lliga de Copa Catalana.

Aquesta edició compta amb uns mapes totalment nous, amb els quals es podran descobrir els racons i els entorns boscosos de Sant Corneli. Una antiga colònia industrial minera de principis del segle XX cabdal per entendre la història de la comarca.

El dissabte 3 de novembre, es disputarà el Campionat de Catalunya de Relleus Mixtes en format esprint. Paral·lelament, també hi haurà una cursa popular per a tots aquells corredors que no vulguin córrer els relleus. A la tarda, es donarà el tret de sortida al Campionat de Catalunya Nocturn. Primer les categories infantils i més entrada la foscor la resta. Perquè siguin més emocionants, ambdues sortides de la tarda seran en massa.

I, l’endemà al matí, diumenge 4 de novembre, es realitzarà la cursa de Mitja Distància pels boscos de Sant Corneli (el Jou).

A totes les proves que s’organitzaran el cap de setmana hi haurà categories populars, aptes per a totes les edats i nivells.

Les inscripcions es podran realitzar fins al divendres 26 d’octubre a les 12 de la nit a través del web de la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya (FCOC): orientacio.cat. Més enllà d’aquesta data, només es faran inscripcions el mateix dia de la cursa amb el recàrrec corresponent.

Més informació.