III Cursa d’Orientació del Pi de les Tres Branques

  • La cursa, que forma part de la Lliga Berguedà-O i la Lliga Nord, tindrà lloc el 6 d’octubre a Espinalbet coincidint amb la Festa dels Bolets

El proper dia 6 d’octubre a Espinalbet (Castellar del Riu), a més de buscar bolets pots venir a buscar fites a la III Cursa del Pi de les Tres Branques que organitzem el Club Orientació Berguedà (COB) en el marc de la Festa dels Bolets.

Aquesta cursa popular d’orientació forma part de la Lliga Berguedà-O i és puntuable també per la Lliga Nord. Tindrà el centre de competició al Pla de Puigventós (Espinalbet) i les sortides dels corredors començaran a partir de les 10h del matí amb base start. Com en les altres tres curses de la lliga, hi haurà sis circuits aptes per a tots els nivells i edats, des dels més experimentats als que volen provar-ho per primera vegada.

Les inscripcions es poden fer anticipadament fins al 3 d’octubre a través del web www.cob.orientacio.cat, així els corredors poden assegurar tenir mapa. O es poden  inscriure el mateix dia de la cursa, una hora abans de la sortida, fins a esgotar mapes.