Èxit de participació i de bons resultats pel COB en el Campionat de Catalunya d’Orientació per Relleus

  • Uns 400 corredors van participar en el Campionat de Catalunya i a la cursa popular que el COB va organitzar ahir, 31 de març, als entorns de Santa Eulàlia de Pardines de Prats de Lluçanès
  • Dos equips del COB, un de femení en categoria sènior i un en categoria d’homes veterans, van proclamar-se subcampions del campionat

Uns 400 corredors es van aplegar ahir, 31 de març, a Santa Eulàlia de Pardines del municipi de Prats de Lluçanès per competir en el Campionat de Catalunya d’Orientació per Relleus i també a la cursa popular organitzada pel Club Orientació Berguedà (COB).

 

El campionat, amb sortida i centre de competició a Santa Eulàlia de Pardines, es va desenvolupar durant el matí en uns entorns on hi ha un renovat, i recentment estrenat, circuit Permanent d’Orientació promogut per l’Ajuntament de Prats de Lluçanès. Un total de 117 equips formats per corredors federats a clubs de la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya (FCOC)  van lluitar pel Campionat de Catalunya.

A diferència de les curses d’orientació convencionals, en els relleus els corredors van haver de posar a prova la seva concentració amb la responsabilitat compartida d’obtenir un bon resultat com equip. Ràpids i molt dinàmics, on no valien errors, van ser molt disputats i no es van decidir fins al final.

En categoria absoluta l’equip del club “Badalona Orientació” format per Lluís Ferrer, Arnau Loro i Tommi Tölkkö en categoria masculina i l’equip dels “Aligots” amb Laura Baus, Clàudia Baus i Marta Bruns en categoria femenina, es van proclamar Campions de Catalunya.

Bon resultat també en la categoria absoluta per l’equip femení del COB, format per Meritxell Freixas, Ampa Gil i Sara Prat, que van aconseguir proclamar-se subcampiones. Igual que l’equip del COB format per David Tarrés, Dani Castellà i Jordi Vilaredes que també van aconseguir la segona posició del campionat en categoria d’homes veterans.

En les categories infantils, tan del Campionat de Catalunya com en la cursa popular, corredors del COB i de la seva Escoleta també van fer molt bons resultats. Entre ells, en la categoria infantil federada, Ona Pons i Roger Macià van acabar en tercera posició.

Tots els resultats es poden consultar a través de l’enllaç: cob.orientacio.cat

 

Enhorabona a tots!