El COB reprèn la temporada de curses

  • A partir del 24 d’octubre i fins al 19 de desembre tindrà lloc la “Lliga Berguedà-O 2.0” de curses populars d’orientació
  • El cap de setmana, 14 i 15 de novembre, es disputaran les curses de Copa Catalana dels “Dos dies del Berguedà

Després d’un llarg període sense fites a causa de la Covid-19, el Club Orientació Berguedà (COB) torna a posar en marxa, amb totes les mesures de seguretat, les curses d’orientació a la comarca.

Havent quedat suspesa la cursa de la Pobla de Lillet del 24 d’octubre a causa de les restriccions per a la covid-19, el calendari de la “Lliga Berguedà-O 2.0” començarà el 14 i 15 de novembre a Taravil (Capolat). I, passarà per altres pobles de la comarca com Olvan (Cal Rosal), Castell de l’Areny, fins a acabar el dia 19 de desembre a Montclar. Les curses tindran un format de rogaine de 2’5 o d’1,5 hores.

El sistema de cronometratge de les curses populars serà amb l’APP de Microsprints. Així, es redueix el contacte entre corredors i corredores, i s’evita l’ús de material extern, ja que es fa servir el mòbil per marcar les fites. A més, les sortides seran esglaonades per a poder mantenir i garantir sempre les distàncies de seguretat.

 

D’altra banda, formant part d’aquest calendari de curses, el COB organitza també, com cada any, els “Dos dies del Berguedà”. Enguany, se celebraran els dies 14 i 15 de novembre a Taravil (Capolat).  El cap de setmana estarà format per dues curses: el dissabte a la tarda/vespre es disputarà el Campionat de Catalunya Nocturn; i, el diumenge hi haurà una cursa de mitja distància. Ambdues curses, que es faran amb el cronometratge sportident, seran puntuables per a la Copa Catalana 2020, però també tindran categories populars aptes per a totes les edats i nivells.

Així que, els orientadors i orientadores i totes aquelles persones que vulguin provar l’orientació o passar un gran cap de setmana, ara, poden fer-ho. Ja sigui en les curses populars de la “Lliga Berguedà-O 2.0” o participant en els “Dos dies del Berguedà” que tindran lloc als impressionants boscos de Taravil (Capolat).

Us hi esperem!