El COB, deu anys organitzant les curses d’orientació dels “Dos dies del Berguedà” novament amb èxit de participants

• El cap de setmana, 16 i el 17 de novembre, a Sant Corneli de Cercs van participar més de 330 corredors cada dia
  • Superant el fred, els orientadors van competir en 3 curses: Campionat de Catalunya de Llarga distància, cursa de Mitja distància i, com a novetat, també un microsprint
  • La corredora del COB, Ampa Gil, va aconseguir la tercera posició en el Campionat de Llarga Distància, i la segona posició en el global dels “Dos dies del Berguedà”

Més de 330 corredors van participar, el cap de setmana 16 i 17 de novembre, a les curses dels “Dos dies del Berguedà” organitzades pel Club Orientació Berguedà (COB) a Sant Corneli de Cercs. Els corredors, superant el fred, van competir dissabte en el Campionat de Catalunya de Llarga distància i, diumenge, en una cursa de Mitja distància. Totes elles traçades pels voltants boscosos de les mines de Sant Corneli de Cercs i el Jou.

A més, com a novetat de darrera hora, un microsprint pel nucli de Sant Corneli va completar els “Dos dies del Berguedà”, fent, així, un cap de setmana rodó d’orientació que no hagués estat possible sense la col·laboració del Museu de les Mines de Cercs i l’Ajuntament de Cercs, la gran tasca dels voluntaris del club en l’organització i la bona resposta dels corredors.

Podi categoria elit dels “Dos dies del Berguedà”

Biel Ràfols i Annabel Vellador es van proclamar Campions de Catalunya de Llarga distància en la categoria elit. No massa lluny, Tommy Tölkkö va quedar subcampió i Lluís Bedós tercer en la categoria masculina, mentre que en la categoria femenina Marta Bruns i Ampa Gil, del COB, van ser les corredores que van seguir respectivament a la primera classificada.

Gran resultat també d’altres corredors del COB en el Campionat. Com la de Marc Ballabriga primer en la categoria H21A; Ona Pons, primera en D10 i Anna Garriga també campiona a D50; així com la tercera posició aconseguida per Oleguer Noguera en H10 i Roger Macià-Rossell en H-12.

El diumenge amb la cursa de mitja distància de Copa Catalana, es van acabar de completar les classificacions globals. Una cursa on les corredores del COB Marta Palau i Jordina Juan també van obtenir una meritòria segona posició en les categories D21A i D14 respectivament.

En conjunt, en les dues curses, hi van haver molt bons resultats per part de corredors del COB, malgrat que alguns no van córrer els dos dies i no van poder sumar per guanyar al global dels “Dos dies del Berguedà”. Sí que ho van aconseguir: