Cursa temporal d’orientació a Cal Rosal

Com que les ganes de sortir a córrer i buscar fites al bosc cada cop són més grans, aquí teniu la solució definitiva: Cursa d’orientació temporal COB(id)-free!

El COB ha preparat la primera cursa (no oficial) temporal, amb dos circuits disponibles, un de difícil i un de familiar (pensat per als nens de l’Escoleta). Els circuits estaran muntants del dia 6 al 30 de juny de 2020, i cadascú hi podrà anar quan vulgui. Les fites són quadrats taronges i blancs, de 10×10, amb un codi QR.

El sistema ideat per Microsprints i la seva app permetrà que cada corredor tingui un registre de les fites que ha fet, el temps que ha tardat, els parcials entre cada fita i la classificació final. Per tant, us haureu de descarregar l’app de Microsprints i anar llegint els codis de les fites amb el vostre mòbil.

Podeu descarregar-vos el mapa, que trobareu a continuació, i imprimir-lo a casa. Si algú ho desitja, l’Ajuntament d’Olvan ofereix mapes impresos sense cost, només s’ha de demanar cita prèvia entre setmana (938 25 00 13). A la Llibreria Guinó de Gironella també us imprimiran els mapes gratuïtament (horari de 9 a 13h entre setmana).

Si cliqueu AQUÍ veureu la ubicació del trencall que heu d’agafar per accedir a la sortida.
Heu d’agafar el trencall i seguir uns 150-200 metres. Si aneu amb cotxe podeu aparcar sota el pont de l’autovia C16.

Els resultats els podreu anar veient actualitzats a la web www.microsprints.org.

Us demanem, també, que respecteu molt el bestiar, els filats i que no trepitgeu els camps de conreu.

Adjuntem els mapes per imprimir i les instruccions per fer servir l’app de Microsprints.

Esperem que en gaudiu!

Circuit Llarg

Circuit Escoleta

Com s’utilitza l’APP de Microsprints

En la següent imatge trobareu, també, el protocol que hem el·laborat des del COB per a poder participar a la cursa/entrenament  amb seguretat.