Casserres acull la tercera edició del Rogaine del Berguedà

  • La cursa, que tindrà lloc el 13 de gener, forma part de la Copa Catalana de Rogaine de la FCOC
  • Tindrà tres modalitats: l’oficial de 6 hores i les populars i solidàries de 3 i 1’5 hores

El Club Orientació Berguedà (COB) enceta temporada, el dia 13 de gener, amb el III Rogaine del Berguedà. La cursa, com ja va sent tradició, es farà a Casserres. Però, per primera vegada, després de 6 anys organitzant-hi curses d’orientació, la d’enguany serà una competició oficial.

 

La cursa serà en format Rogaine i tindrà la modalitat oficial de 6 hores que formarà part de la Copa Catalana de Rogaine de la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya (FCOC). Així mateix també serà la primera prova puntuable per a la classificació de la Selecció Catalana de Rogaine.

 

D’altra banda, sense descuidar la vessant popular, en la que tots els corredors més o menys experimentats hi tenen lloc, el Rogaine tindrà dues modalitats més de 3 i d’1’5 hores. Aquestes tindran una vessant solidària, ja que els fons que es recaptin amb les inscripcions es donaran a la Marató de TV3.

 

El mapa del Rogaine, realitzat per Pau Llorens l’any 2017, s’ha actualitzat i ampliat. Amb un terreny típic del Baix Berguedà, ple de camins i corriols amb poc desnivell comprèn una àrea d’uns 45 Km2, tot ell dins del terme municipal de Casserres.

 

Les inscripcions sense recàrrec es podran fer fins el 4 de gener a través del web de la FCOC. A partir d’aquesta data, assegurant disponibilitat de mapa, es podran fer fins el dia 10 de gener amb recàrrec a cada categoria. I, el mateix dia de la cursa, només s’acceptaran inscripcions de darrera hora per les categories populars fins a exhaurir mapes.

 

Per més informació: www.cob.orientacio.cat