Bon ambient i molta participació en el Rogaine del Berguedà, el rogaine del Xavi

Ahir, 20 de març, va tenir lloc el Rogaine del Berguedà, el rogane del Xavi. La primera de les competicions oficials d’orientació de la temporada. Potser per això, l’ambient esportiu i la bona predisposició dels 230 participants van ser més protagonistes que la pròpia competició. Ni el temps va espatllar les ganes de retrobar-se altre cop buscant fites pels entorns de Casserres. Talment com si del Xavi es tractés, i fos ell qui mogués els fils del Rogaine.

Una cursa que, també pels organitzadors del Club Orientació Berguedà (COB) va ser tot un repte, ja que les mesures sanitàries de seguretat mereixien ser molt exigents i implicaven tot un seguit de canvis en el muntatge. Però, des del primer moment, es va comptar amb la comprensió i col·laboració dels  corredors i corredores que van participar-hi. Així mateix, l’Ajuntament de Casserres també va ser una part important en l’èxit de l’esdeveniment, ja que va facilitar l’organització i va cedir instal·lacions per poder-lo dur a terme.

 

Resultats del Rogaine

Els equips que van aconseguir més punts de les categories masculines hi ha l’equip Aligots Montsant  format per Albert Herrero i Javier Puit que van aconseguir 205 punts a l’igual que l’equip Serrallonga Power amb Roger Virgili i Marc Serrallonga, els quals van entrar uns minuts més tard i la posició es va decidir pel temps. I, en tercera posició, no gaire lluny, De perdidos al riO’ amb Josep Maria Freixas i Andrés Arroyo que van aconseguir 183 punts.

En la categoria femenina van despuntar l’equip Xino Xano format per Cristina Rotxés i Isabel Eizmendi amb 149 punts, una mica més lluny de l’equip veterà Xalis (Rose Kowalski, Montserrat Buscart i Anna Illa) amb 126 punts que va quedar en segona posició i l’equip Mindundis (Blanca Foix i Aida Urgell) amb 122 punts en tercera posició.

I, en categoria mixta, les primers posicions van ser per l’equip el Mallorken Azimut (Antoni Mayans, Meritxell Martell i Kenneth Colell) amb 168 punts, seguits de Montsant-X (Laura Escolà i Magí Llaveria) amb 158 i l’equip mixt veterà Viclassar (Miquel Marimon i Melibea Quintana) amb 153 punts.

Tots els resultats dels equips en les diferents categories, es poden consultar al següent enllaç: RESULTATS

Trobareu més fotos a l’enllaç: FOTOS

Ara, després de l’èxit d’aquesta cursa, ja comencem a pensar en la propera que tindrà lloc el dia 11 d’abril a Puig-reig i serà una competició d’orientació de BBT-O. Així que comenceu a mirar l’agenda per no faltar-hi!