Avià acull la quarta edició del Rogaine del Berguedà

  • La cursa, que organitzem el COB el 18 de gener de 2020, tindrà tres modalitats: la de 6 hores puntuable per Copa Catalana de Rogaines i les populars de 3 i 1’5 hores

 

Un any més, per arrencar la temporada de competicions, el 18 de gener de 2020, el Club Orientació Berguedà (COB) organitzem el Rogaine del Berguedà. Enguany, serà la quarta edició i se celebrarà al municipi d’Avià.

 

Novament la cursa tindrà 3 modalitats: la de 6 hores, puntuable per la Copa Catalana de Rogaines, i les populars de 3 i 1’5 hores. Igual que els altres anys, els beneficis obtinguts en les inscripcions de la modalitat popular d’1’5 hores es destinaran a la Marató de TV3. L’any passat es van aconseguir recaptar més de 1.300€.

 

El mapa, que comprèn una àrea de 45 quilòmetres de terreny amb poc desnivell i una xarxa de camins i corriols molt extensa, uneix el mapa de Rogaine d’Avià amb el de Rogaine de Casserres utilitzat el 2019. Amb la unificació hi ha un 50% de part nova. Així els participants podran córrer en una zona que no s’havia cartografiat fins ara.

 

Les inscripcions es poden fer amb descompte del 2 al 10 de gener a través de l’enllaç: INSCRIPCIONS. A partir d’aquesta data, i fins al dia 16 de gener, les inscripcions tindran un recàrrec. Les modalitats populars també es poden fer el mateix dia de la cursa, però fins a exhaurir mapes.

 

T’hi esperem!