Avià acull la II cursa popular d’orientació de la Lliga Berguedà-O i el Campionat de Catalunya Escolar

El 10 de juny, al municipi d’Avià, el Club Orientació Berguedà (COB) organitzem la segona cursa popular de la Lliga Berguedà-O i el Campionat de Catalunya Escolar d’orientació. Un dia, en què petits i grans podran gaudir de l’orientació amb un mapa que ha estat actualitzat especialment per a l’esdeveniment amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Avià.

Al matí, amb el centre de competició ubicat a l’Escola Santa Maria d’Avià, es realitzarà la cursa popular de la Lliga Berguedà-O amb tres nivells de dificultat i distància i, paral·lelament la cursa de mitja distància del Campionat de Catalunya Escolar.

I, a la tarda, després d’un dinar que posa a disposició el COB per als participants a un preu popular, es realitzarà el Campionat de Catalunya Escolar en modalitat esprint. El centre de competició es traslladarà a l’Ateneu que es troba al centre d’Avià, millorant, així, la seguretat dels menors, ja que l’esprint es concentrarà al nucli antic i no hauran de travessar el carrer principal del poble.

El mapa, actualitzat per Jordi Sales, engloba una part urbana amb una part de bosc, i s’enllacen amb una extensa àrea de camps de conreu. Això fa que els traçats de les curses s’adaptin a tots els nivells i distàncies, segons les categories.

Les inscripcions, obertes anticipadament fins al dia 5 de juny, s’han de realitzar a través de la pàgina de la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya (FCOC). A partir d’aquesta data, únicament es podran fer inscripcions el mateix dia de la cursa.

(Més informació)