Aquest COB sí: V Rogaine del Berguedà, el rogaine del Xavi

  • La cursa, modalitat de 6 hores, se celebrarà el 20 de març a Casserres
  • La competició, que forma part de la Liga Estatal Iberogaine i la Copa Catalana de Rogaine, només podran participar-hi els majors de 14 anys federats a la FCOC i/o la FEDO

Després d’un llarg període sense competicions, el dissabte 20 de març, el Club Orientació Berguedà (COB) organitzem el V Rogaine del Berguedà a Casserres: el rogaine del Xavi. La competició forma part de la Liga Estatal Iberogaine, així com de la Copa Catalana de Rogaines.

Aquesta edició, per tal complir estrictament amb les mesures sanitàries establertes, hi haurà algunes novetats. La cursa serà de 6 hores i només podran competir majors de 14 anys que estiguin federats/des a la FCOC (Federació de Curses d’Orientació de Catalunya) i/o a la FEDO (Federación Española de Orientación). Seguint les categories oficials i les especificacions d’aquest tipus de curses, els equips hauran de ser d’entre 2 i 5 persones, no es podrà competir individualment. Així que caldrà seguir les indicacions de l’organització, ocupant les zones indicades, per tal de mantenir les distàncies de seguretat.

A banda, no hi haurà cap classe d’avituallament, ni durant la cursa ni al finalitzar-la. Cada corredor, a banda de portar el material obligatori, haurà de preveure portar el menjar i beure que necessiti.

Les inscripcions es tancaran el dia 16 de març i no hi haurà possibilitat d’inscripcions al mateix dia de la cursa.  Així que si voleu participar i encara no esteu federats, afanyeu-vos!

Trobareu més informació, amb les darreres novetats de la cursa, al següent enllaç: INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Us hi esperem!