Activitat d’orientació a Casserres

 • El Club Orientació Berguedà conjuntament amb l’AMPA de l’escola de Casserres ofereix una activitat esportiva i familiar d’orientació durant les vacances de Nadal
 • L’activitat permanent d’orientació, amb tres recorreguts diferents apta per a totes les edats, estarà oberta fins al 10 de gener

Durant aquestes festes de Nadal, el Club Orientació Berguedà (COB) conjuntament amb l’AMPA de l’escola Princesa Làscaris de Casserres ofereixen una activitat esportiva i familiar perquè els nens i nenes puguin aprofitar els dies de vacances per a conèixer l’orientació i l’entorn de Casserres.

L’activitat, que està oberta fins al 10 de gener, compta amb tres recorreguts permanents d’orientació adaptats a les diferents edats de l’escola i estaran disponibles també de forma gratuïta al públic en general. L’inici i el final de tots els recorreguts està ubicat a la font de la plaça Santa Maria de Casserres.

Els tres mapes es poden descarregar i imprimir des d’aquest enllaç:

 • Curt (Plaça) – Mapa de la plaça de l’Ajuntament i Plaça Santa Maria – Adequat per als més petits

En aquest mapa les fites són petits cartells amb figures de dibuixos animats i s’ha de marcar la casella amb el personatge que encaixa amb cada fita.

En aquest mapa s’utilitza fites habituals i es pot fer servir l’APP de Microsprints per al cronometratge.

 • Llarg (Bosc) – Mapa de Bosc de la zona nord de Casserres – 4 km

En aquest mapa s’utilitza fites habituals i es pot fer servir l’APP de Microsprints per al cronometratge.

 

Funcionament de l’APP Microsprints:

 1. Descarregar i imprimir (o guardar al mòbil) un dels mapes de Casserres.
 2. Descarregar l’APP de Microsprints.
 3. A l’APP, introduir un nom i escanejar el QR que hi ha en el mapa que heu escollit.
 4. Dirigir-vos a la font de la plaça Santa Maria de Casserres i localitzar el cartell de Microsprints.
 5. Escanejar el codi “START” per començar a comptar el temps.
 6. Buscar les fites que apareixen en el mapa i escanejar el seu codi QR. És important fer-ho en l’ordre que marca el mapa, ja que l’APP només reconeix el codi de control correcte que apareix en la llegenda a baix a la dreta (per exemple fita 1 – QR31, fita 2 – QR34, fita 3 – QR36…)
 7. Una vegada s’hagi acabat el recorregut s’ha d’escanejar el codi “FINISH” que trobareu al mateix cartell de la plaça de Casserres.
 8. Trobareu tots els resultats a www.microsprints.org/resultats