Tres corredors del COB formen part dels equips que representaran Catalunya al Jukola&Venla d’enguany

  • Jukola&Venla, la prova d’orientació per relleus més important del món, es disputarà el 15 i 16 de juny a Kangasala (Finlàndia)

Els tres corredors del Club Orientació Berguedà (COB), Ampa Gil, David Tarrés i Lleí Viles, han aconseguit plaça per representar a Catalunya en la pròxima edició del Jukola 2019 que es disputarà els dies 15 i 16 de juny a Kangasala, Finlàndia.

Els equips que representaran la Selecció Catalana d’Orientació en categoria Absoluta estaran formats per:

  • Equip Jukola (masculí): Eloi Martí (Aligots), David Tarrés (COB), Lleí Viles (COB), Marc Serrallonga (Grions Orientació), Quim Vich (COC), Pol Canosa (COC) i Sergi Oliveras (Aligots)
  • Equip Venla (femení): Anna Serrallonga (Grions Orientació), Ona Ràfols (COC), Ampa Gil (COB) i Marta Bruns (Aligots)

Ampa Gil repetirà experiència. Els darrers anys ha competit al Jukola&Venla amb la selecció catalana. Així com Lleí Viles, que també hi va formar part l’any passat que es va celebrar  a la ciutat finlandesa Hollola-Lahti. David Tarrés, també classificat per competir amb la selecció al Mundial de Rogaining del 27 i 28 de juliol a la Molina, s’estrena al Jukola i participarà per primera vegada.

Ampa Gil                                                             Lleí Viles                                                                   David Tarrés

 

Més informació de la prova: https://www.jukola.com/2019/en/

Enhorabona a tots i molta sort!