Setmana intensa de competicions i bons resultats pel COB

Una setmana intensa pel COB, no només per l’organització del MOC camp, sinó també perquè els orientadors del club no han deixat de banda les competicions. Molts han corregut a les curses del TIC BCN, que van tenir lloc del 16 al 18 de febrer i, també a Tarragona a les curses del 23 al 25 de febrer del MOC Championship, obtenint uns molt bons resultats.

El TIC BCN comptava amb tres curses organitzades pel COC (Club Orientació Catalunya): la primera al Bruc, la segona a Montjuïc i la darrera al centre històric de Barcelona. A la cursa del Bruc, que es va disputar la tarda de divendres 16 de febrer, Pau Llorens va obtenir la segona posició a la categoria elit i Ramon Aubets també segon a H-35.

Però, els guanyadors del TIC BCN 2018 s’obtenien amb la suma dels resultats de les dues competicions que es realitzaven a BCN. I, Pau Llorens en va aconseguir la tercera posició a elit. Així mateix, Anna Garriga també va aconseguir la primera posició a la categoria D-45.

D’altra banda, aquest cap de setmana, els Montsant Orientació també han organitzat el MOC Championship on han participat molt socis del COB. A la cursa urbana de Montblanc del 23 de febrer, Anna Garriga va aconseguir la segona posició a D-45 i Blanca Foix la tercera a D-40. El dia següent, va tenir lloc la cursa de bosc a Castillejos, una cursa exigent puntuable per a la Copa Catalana d’Orientació. En destaquen els podis per la Copa Catalana aconseguits per Pau Llorens, en primera posició i Ampa Gil, en segona posició. Així mateix, Ramon Aubets, molt còmode en aquests tipus de terrenys, també va aconseguir la primera posició a la categoria H-35, tant a la general com a Copa Catalana.

Una jornada plena, on també Anna Garriga i Enric Vilaró van obtenir la segona posició a les categories de D-45 i M21A respectivament. I, un recent iniciat a la competició federada, Roger Vilaredes, que es va estrenar aconseguint la tercera posició a H12.

I, finalment, el darrer dia a Tarragona, una cursa pel casc antic, on Daniel Castellà i Gemma Ventura van aconseguir la segona posició a H-35 i D-35 respectivament. I, Anna Garriga va reafirmar també la segona posició a D-45 i Blanca Foix la tercera en D-40.