Prats de Lluçanès obre altre cop el circuit permanent d’orientació totalment renovat

  • El circuit, amb la sortida a Santa Eulàlia de Pardines, està en funcionament des d’aquest mes d’abril

Des d’aquest mes d’abril, Prats de Lluçanès ja torna a tenir operatiu el circuit permanent d’orientació, totalment renovat. El Club Orientació Berguedà (COB), amb l’encàrrec de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès, ha estat l’encarregat d’actualitzar aquesta instal·lació municipal que, pel pas del temps i els canvis de la vegetació, s’havia quedat desfasada. I és que l’antic circuit permanent, muntat pel club d’orientació osonenc Natura i Esport, va entrar en funcionament l’any 2001 i, des d’aleshores, no s’havia actualitzat mai.

Aquest nou circuit, cartografiat pel rus Serguei Simakin, també arrenca d’un altre lloc de Prats de Lluçanès. La sortida està situada a Santa Eulàlia de Pardines i compren 2,9 km2. No obstant, com tots circuit impulsats pel Club Orientació Berguedà, manté les mateixes característiques oferint una activitat apte per a tothom, des de famílies i gent que vol passejar per aquest espai natural fins a corredors que volen millorar i fer un bon entrenament.

Un cop adquirit el mapa, cadascú pot triar quines fites vol fer i en quin ordre. També hi ha l’opció de fer un dels circuits proposats des de l’organització, i fins i tot de fer-ho utilitzant el mòbil amb l’aplicació iOrienteering. Podeu trobar tota la informació a la web de l’ajuntament www.pratsdellucanes.cat i al web del Club Orientació Berguedà www.cob.orientacio.cat