Orientació Repte Solidari

El Club Orientació Berguedà (COB) ens hem sumat, un any més, al Repte Solidari de la Creu Roja Berguedà que se celebrarà el divendres 6 de juliol. Entre les activitats que s’organitzen per a poder recaptar diners per a projectes solidaris, el COB realitzarem una cursa popular d’orientació.

La cursa, modalitat esprint, transcorrerà pels carrers de la vila de Gironella i tindrà dos nivells de dificultat: el C1 més llarg i exigent encarat a corredors més experimentats i el C2, més curt i apte tant per a no iniciats com per a menors.

Les inscripcions es poden realitzar a través del web http://www.numerosolidari.com i el mateix dia de la cursa a partir de les 18.00 hores a la plaça de l’Ajuntament de Gironella. La cursa tindrà lloc de les 19.45 hores a les 20.30 hores del vespre. El preu de l’activitat és de 10 € per persona i inclou un número del Sorteig de l’Or de la Creu Roja, mapa de la cursa, sopar i espectacles musicals i d’animació. També es pot optar a realitzar dues activitats a un preu de 15 € pels que vulguin participar també, a partir de les 21.00 h, a la cursa/caminada.

 

Us hi esperem!