Nova edició del Trofeu Ferran Santoyo a Tuixent

Una vegada més, i ja en van 6 edicions, el club Senglar-O va organitzar el trofeu Ferran Santoyo, aquesta vegada a Tuixent La Vansa.

El trofeu va consistir en un entretingut sprint pels carrers del poble i pel Campionat de Catalunya de Llarga distància a l’estació d’esquí de fons de Tuixent, una prova exigent i molt ràpida.

Un total de 46 socies i socis del COB van participar a l’esdeveniment i van aconseguir resultats notables. Entre ells destaquem les primeres posicions de Pau Llorens i Ampa Gil en categoria èlit i 3a posició de Laura Serra, la primera i tercera posició d’Ona Pons i Pau Dalmaes en 10 anys, Mariona i Jordina Juan terceres en D16 i D14, respectivament. En 21A primera posició de Marta Palau i Enric Vilaró i quarta de Marta Seuba. 3a posició de Dani Castellà en H35.

Pel que fa al Campionat de Catalunya de Llarga distància destaquem les primeres posicions d’Ampa Gil (DE), Neus Parera (D55), segona posició de Pau Llorens (HE) i tercera posició de Jordi Vilaredes (H35).

Les properes cites seran el diumenge 14 amb una btt-O a Sarrià de Ter i el cap de setmana 20 i 21 d’octubre als Dos Dies dels Pirineus a Guils de Cerdanya.