Jordina Juan, del COB, ha competit amb la Selecció Catalana, guanyadora del Campionat d’Espanya Escolar en categoria infantil

Jordina Juan, corredora del Club Orientació Berguedà (COB), ha format

part de la Selecció Catalana que ha guanyat en categoria infantil en el Campionat d’Espanya Escolar celebrat a la vall d’Ambroz, a Extremadura, durant aquest cap de setmana, del 5 al 8 de desembre.

El Campionat ha comptat amb tres curses. Dues curses de mitja distància, una d’elles classificatòria i la final, en la que Jordina Juan ha aconseguit la 12a posició, a menys de 6 minuts de la primera classificada; i, una cursa de relleus, en la que ha aconseguit, junt amb la resta d’equip, la tercera posició, a només 3 segons dels segons classificats, també de la selecció catalana.

Més enllà dels bons resultats aconseguits en el Campionat, destacar que Jordina Juan ha estat la primera corredora del COB que s’ha classificat i format part de la Selecció Catalana en edat escolar. Fins ara, únicament Pau Llorens hi havia arribat. Un exemple de constància i esforç per a molts nens i nenes que també volen aprendre i millorar en el món de l’orientació.

 

Destacar que, la Selecció Catalana d’orientació també ha aconseguit la primera posició del campionat en la categoria de cadet.

 

Moltes felicitats i ànims per continuar creixent amb l’orientació!