Dos dies als Pirineus

• El 20 i 21 d’octubre es van disputar dues curses de Copa Catalana, de llarga i mitja distància, a Guils Fontanera
  • Pau Llorens i Ampa Gil van consolidar la primera posició en categoria elit en aconseguir el millor temps a les dues curses

El cap de setmana, 20 i 21 d’octubre, es va celebrar a Guils Fontanera els “Dos dies als Pirineus” amb dues curses molt exigents tècnicament organitzades pel club Xinoxano Orientació. Tots els corredors van haver de posar-hi els cinc sentits per no fer errors. El terreny amb microrelleus i una gran quantitat de roques no deixava marge a l’atzar. Requeria molta concentració i una exhaustiva lectura dels elements per no perdre el control de la ubicació.

Per part del COB, Pau Llorens i Ampa Gil, gràcies al primer lloc aconseguit tant en la cursa de llarga distància de dissabte com en la de mitja distància de diumenge, van consolidar la primera posició del cap de setmana en la categoria elit.

Destaquen també en els resultats globals, Neus Parera, primera en Dones 55, Ona Pons primera en Dones 10, Anna Garriga tercera en Dones 45 i Dani Castellà quart en H-35 després de la remuntada en la cursa de mitja distància que va entrar tercer. I en el circuit groc, Jofre Puigcercós i Nil Urbano, primer i segon respectivament.

Els resultats de les dues curses de Copa Catalana estan disponibles a l’enllaç: http://xinoxano.orientacio.org/