David Tarrés repeteix victòria al Basque Expedition Race

Poques setmanes després de disputar l’Adventure Race de Croàcia el David Tarrés va tindre l’oportunitat de córrer el Basque Expedition Race, aquesta vegada amb l’equip EuskalRaid Aralar Kirolak.

A més a més del David, l’equip Basc (un dels equips punters del panorama peninsular) estava integrat per Imanol Garaizabal, Uxue Fraile i Gaizka Agirre.

En aquesta segona edició del “Basque”, els equips havien de fer front a un exigent i tècnic recorregut de prop de 300km i 12.300m de desnivell positiu, combinant cursa a peu, btt, via ferrada, caiac, SUP, espeleologia i barranc i amb un temps límit de 72h.

 

Ja des de bon inici l’equip basc va ocupar les primeres posicions amb una interessant lluita amb l’equip danès Yeti i el francès Issy Aventure.

Finalment, després de 53h de cursa i jugant-s’ho tot en un últim trekking molt exigent físicament i tècnica, l’equip basc va aconseguir endur-se la victòria a la prova, puntuable per la Lliga Europea.

Cal destacar, també, que el David, amb els seus respectius equips, ha aconseguit la victòria en les dues edicions del Basque Expedition Race.

Per altra banda, el diumenge també es va disputar una altra prova de la Copa Catalana de Btt-O a Sarrià de Ter, organitzada pels Aligots. Fins allà s’hi va desplaçar el Jan Esquerra i va aconseguir una meritòria 4a posició en homes veterans en una exigent cursa marcada per la intensa pluja que va fer acte de presència durant tota la prova.